Wanneer komt ‘Is It Cake?’ seizoen 3 op Netflix?

De populaire bakwedstrijd Is it Cake? is een ware hit. In het programma gaan talentvolle bakkers aan de slag om allerlei realistische taarten te creëren. Aan de jury en de kijker de taak om te raden of het voorwerp écht is, of uit taart bestaat. Al snel maakte Netflix bekend dat er een derde seizoen aan zit te komen. Maar wanneer kunnen we seizoen drie op de streamingdienst verwelkomen?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘Is It Cake?’ krijgt nieuw seizoen

In 2022 kwam Netflix met de nieuwe bakwedstrijd Is It Cake?. De competitie is geïnspireerd door alle eerder verschenen filmpjes op sociale media. In deze video’s werden willekeurige objecten aangesneden. Bij het aansnijden bleken de voorwerpen niet echt te zijn, maar uit taart te bestaan.

In het programma volgen we dan ook getalenteerde bakkers die taarten maken die precies lijken op alledaagse voorwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een handtas of radio. Aan de jury de taak om te raden of het voorwerp écht is of uit taart bestaat. Het programma bleek een ware hit, waardoor een derde seizoen niet kon uitblijven. Veel kijkers raakten geïnspireerd en gingen thuis zelf aan de slag.

Wanneer komt seizoen 3 van ‘Is It Cake?’ op Netflix?

Het eerste seizoen verscheen in 2022. Een jaar later verscheen het tweede seizoen onder de naam Is It Cake, Too?. In 2024 keert de competitie terug op Netflix. Om precies te zijn op vrijdag 29 maart. Vanaf deze datum staat een nieuwe groep getalenteerde bakkers klaar om de jury te misleiden. De competitie wordt wederom gepresenteerd door acteur Mikey Day, bekend van de film Home Sweet Home Alone.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal van ‘Is It Cake?’

Briljante taartkunstenaars creëren verrukkelijke replica’s van handtassen, naaimachines en meer in een verbluffende bakwedstrijd, geïnspireerd op een populaire meme.

TitelIs It Cake?
Jaar2022-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieCompetitie
PresentatorMike Day

Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.