Komt er een seizoen 2 van ‘Winter Vol Liefde’ in 2024?

We hebben de afgelopen weken kunnen genieten van het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. In de winterse spin-off van B&B Vol Liefde volgen we vijf vrijgezellen in winterse gebieden. Dit keer geen B&B’s, maar prachtige sneeuwgebieden en avontuurlijke dates. Kun jij ook geen genoeg krijgen van Winter Vol Liefde? Dan ben jij vast benieuwd of er een seizoen 2 aankomt. In dit artikel vertellen we je alles wat daarover bekend is.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Laatste aflevering ‘Winter Vol Liefde’ op tv

Op maandag 18 december 2023 verscheen de allereerste aflevering ooit van Winter Vol Liefde. Sinds die datum kun je van maandag tot en met donderdag om 20:30 uur klaar zitten om alle liefdesavonturen van Edith, Guido, Marco, Saul en Benjamin te volgen. In totaal zal het programma vier weken duren. Helaas is het daarom bijna tijd om afscheid te nemen van Winter Vol Liefde, want de seizoensfinale staat op donderdag 11 januari 2024 gepland.

Komt er een seizoen 2 van ‘Winter Vol Liefde’?

Net als de zomerse editie, blijkt ook Winter Vol Liefde een ware hit te zijn. Veel mensen vragen zich dan ook af of het programma op tv terugkeert. We hebben goed nieuws, want in 2024 zal het tweede seizoen van de winterse spin-off te zien zijn. De makers zijn namelijk nu al op zoek naar kandidaten voor de nieuwe singles.

Wanneer komt seizoen 2 op tv?

Maar wanneer kunnen we seizoen 2 op tv verwachten? Momenteel is er nog geen officiële datum bekend. Het is echter wel al mogelijk om je op te geven voor alle singles. Naar verwachting zullen de opnames dan ook later dit jaar plaatsvinden, waarna we eind 2024 de eerste aflevering kunnen verwelkomen. In het eerste seizoen werden vijf singles gevolgd. Dit aantal is met twee extra vrijgezellen uitgebreid. Wie weet kunnen we dus nog langer genieten van seizoen 2 van Winter Vol Liefde.

‘B&B Vol Liefde’ in 2024 van start

Hoewel we nog even geduld moeten hebben op seizoen 2, wacht ons deze zomer weer een gloednieuw seizoen van B&B Vol Liefde. Presentator Art Rooijakkers ging tijdens B&B Vol Liefde: De Aftrap alvast langs alle elf B&B-eigenaren. Goed om te vermelden is dat uiteindelijk acht kandidaten worden gevolgd. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen we in juli 2024 iedere werkdag gaan genieten van een nieuw seizoen.

Meer informatie over ‘Winter Vol Liefde’

Dit najaar komt RTL 4 met Winter Vol Liefde (van de makers van B&B Vol Liefde). Deze singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?

TitelWinter Vol Liefde
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality, Dating
KandidatenGuido, Marco, Edith, Saul, Benjamin

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.