Komt er een seizoen 2 van ‘My Life with the Walter Boys’?

Op 7 december 2023 verscheen de gloednieuwe serie My Life with the Walter Boys op Netflix. In tien afleveringen maken we kennis met de familie Walter. Na het zien van de laatste aflevering blijven kijkers echter met een aantal vragen achter. Veel mensen vragen zich daarom af of er een seizoen 2 van My Life with the Walter Boys komt. En wanneer dan? In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten.

Alles over ‘My Life with the Walter Boys’ seizoen 2

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen van My Life with the Walter Boys, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een My Life with the Walter Boys seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
👪 Welke karakters zien we terug?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een seizoen 2 van ‘My Life with the Walter Boys’?

De gloednieuwe serie My Life with the Walter Boys is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ali Novak. In het eerste seizoen zien we hoe Jackie na een tragisch ongeval moet verhuizen van New York naar het platteland van Colorado. Daar komt ze terecht in het drukke gezin van Katherine Walter. Druk is een understatement, want ze woont namelijk samen met haar man en tien zonen. Door het open einde vragen veel kijkers zich af of er een seizoen 2 aan zit te komen.

Goed nieuws, want slechts twaalf dagen na de officiële releasedatum maakte Netflix bekend de gloednieuwe serie te verlengen. Producent Melanie Halsall is ontzettend blij met dit nieuws en kan niet wachten om het verhaal verder te bedenken. Het verhaal van het boek is immers klaar, waardoor het nog maar de vraag is waar seizoen twee over zal gaan. Er ligt in ieder geval genoeg inspiratie om de love triangle tussen Jackie, Cole en Alex uit te breiden.

Wanneer komt seizoen 2 van ‘My Life with the Walter Boys’ op Netflix?

Nu is de grote vraag: wanneer verschijnt seizoen 2 van My Life with the Walter Boys op Netflix? Daarvoor moeten we nog wel even geduld hebben. Het eerste seizoen werd namelijk in de zomer van 2022 gefilmd in Calgary, Canada en verscheen op 7 december 2023 online.

Als we dezelfde tijdlijn aanhouden, zullen de opnames naar alle waarschijnlijkheid in de zomer van 2024 plaatsvinden. Dit betekent dat we eind 2025 het tweede seizoen op Netflix kunnen verwelkomen. Uiteraard updaten wij deze pagina direct zodra er meer officieel nieuws is over de releasedatum van My Life With The Walter Boys.

Welke karakters zien we terug in seizoen 2 van ‘My Life with the Walter Boys’?

Uiteraard zijn we ook benieuwd wie we allemaal terug gaan zien van de familie Walter. Helaas is de cast nog niet bekendgemaakt. Door de reacties op het nieuws van seizoen 2, kunnen we wel met zekerheid zeggen dat Nikki Rodriguez (Jackie), Noah LaLonde (Cole) en Ashby Gentry (Alex) weer van de partij zijn.

Verhaal en trailer van ‘My Life with the Walter Boys’

Wanneer een tragedie het leven van een tiener overhoop haalt, gaat ze bij het grote gezin van haar voogd in een klein dorp wonen. Daar leert ze over liefde, hoop en vriendschap.


Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.