Wanneer komt ‘Secret Invasion’ seizoen 2 op Disney+?

In 2023 verscheen de gloednieuwe Marvel-serie Secret Invasion op Disney+. We volgen hierin het verhaal van Nick Fury, die een catastrofe na een clandestiene invasie door vormveranderende Skrulls moet zien te voorkomen. Maar is het na het eerste seizoen gedaan met de serie of komt er meer? Oftewel: komt er een Secret Invasion seizoen 2? En wanneer kunnen we er in Nederland naar kijken? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Secret Invasion’ seizoen 2?

Op dit moment hebben Disney en Marvel een tweede seizoen van Secret Invasion nog niet aangekondigd. In principe is het een miniserie en daarom lijkt de kans op meer afleveringen klein, maar door populariteit kan dit natuurlijk altijd nog veranderen. Zodra we meer weten, laten we dat uiteraard direct weten op deze pagina.

Marvel Studios’ Secret Invasion | Official Trailer | Disney+

Wanneer komt ‘Secret Invasion’ seizoen 2 op Disney+?

Momenteel is het nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van Secret Invasion komt. Ook de releasedatum is er dus nog niet. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Secret Invasion’ over?

In de nieuwe Marvel Studios-serie Secret Invasion, die zich afspeelt in het huidige MCU, hoort Nick Fury van een clandestiene invasie van de aarde, door een factie van vormveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden.

TitelSecret Invasion
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
CastSamuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Emilia Clarke, Olivia Colman, Kinsley Ben-Adir

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Secret Invasion’ online kijken?

    Secret Invasion is een Marvel-serie en is daardoor in Nederland enkel te zien op Disney+. We verwachten de serie niet op andere streamingdiensten als Netflix, HBO Max of Amazon Prime Video.

  • Wanneer komt ‘Secret Invasion’ seizoen 2 op Disney+?

    Op dit moment is het nog niet bekend of en wanneer het tweede seizoen van Secret Invasion naar Disney+ komt. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.