Wanneer komt ‘Saw 11’ uit? – Releasedatum, trailer en meer

Al sinds 2004 is Jigsaw het meesterbrein achter gecompliceerde martelwerktuigen, en hij heeft zijn moordlustige carrière nog altijd niet aan de wilgen gehangen. Er komt namelijk ook nog een Saw 11 aan. Maar wanneer staat de film precies op het programma, wie doen er mee en wat weten we van het verhaal? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten.

Waar gaat ‘Saw 11’ over?

Jigsaw verscheen voor het eerst op het witte doek in 2004. Er verschenen daarna nog negen andere films, met Saw X uit 2023 als laatste. In dat deel gingen we terug in de tijd, naar de periode tussen Saw en Saw II in, en zagen we hoe John Kramer wraak nam op medische specialisten die hem erin geluisd hadden.

Wat we van Saw 11 kunnen verwachten is nog niet duidelijk. Zo weten we niet of deze zich in de tijdlijn opnieuw op het begin bevindt of zich later afspeelt. Wat wel al bevestigd is, is dat Tobin Bell er gewoon bij is. Hij zal zoals altijd in de huid kruipen van John Kramer/Jigsaw. Of ook Shawnee Smith (Amanda Young) weer van de partij is, is nog niet bekend. En in de post credit scene van Saw X zagen we natuurlijk ook Costas Mandylor (Mark Hoffman) weer verschijnen, dus de kans is groot dat ook hij een rol speelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Wanneer komt ‘Saw 11’ in de bioscoop?

Het plan was om Saw 11 al in 2024 uit te brengen, maar dit is helaas niet gelukt. We zullen dus wat langer moeten wachten. In onderstaand aankondigingsfilmpje komt de datum 26 september 2025 langs, dus deze kun je voor nu in je agenda zetten. Het zou wel kunnen dat het nog iets eerder of later wordt. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.

Hier kun je alle ‘Saw’-films online kijken

Er zijn tot nu toe tien Saw-films verschenen. Bij TVOD-streamingdienst Pathé Thuis vind je een complete collectie met alle films over John Kramer, die je individueel kunt huren en kopen. Een abonnement is niet nodig om hier titels te streamen. Bepaalde titels vind je ook op Amazon Prime Video en Netflix.

Verhaal en trailer van ‘Saw X’

John Kramer (Tobin Bell) is terug. Het angstaanjagende Saw X speelt zich af tussen de gebeurtenissen van SAW I en II en vertelt het onbekende verhaal van Kramers meest persoonlijke spel. Een zieke en wanhopige John reist naar Mexico om een riskante en experimentele medische procedure te ondergaan in de hoop dat zijn kanker op wonderbaarlijke wijze geneest. Al snel ontdekt hij dat deze hele operatie oplichterij is. Gewapend met een nieuw doel keert de beruchte seriemoordenaar terug naar zijn werk: deze oplichters meedogenloos terugpakken door middel van krankzinnige, ingenieuze en verraderlijke valstrikken.


Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.