Wanneer komt de reünie van ‘B&B Vol Liefde’ op Videoland en op tv?

Voor het eerst zal het razend populaire datingprogramma B&B Vol Liefde afgesloten worden met een speciale reünie, waarin middels presentatie door Art Rooijakkers zal worden onderzocht of de singles de ware liefde hebben gevonden hoe het hen én hun potentiële partners is vergaan sinds de opnames. Maar wanneer zal deze slotaflevering eigenlijk te zien zijn op tv, Videoland en NLZIET?

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

B&B Vol Liefde krijgt voor het eerst direct een speciale reünie-aflevering

Vorige maand, om precies te zijn vanaf 10 juli, gingen acht vrijgezelle Nederlandse B&B-eigenaren over de hele wereld op zoek naar de ware liefde. Vanaf de bank thuis hebben wij zeven weken lang mee mogen genieten van alle ups en downs, waardoor we maar liefst 33 uur kijkplezier hebben gehad. Maar… er is meer!

Voor het eerst heeft RTL namelijk besloten om van de laatste aflevering een extra bijzondere te maken. Direct na het einde van dit tv-seizoen van B&B Vol Liefde wordt namelijk een speciale reünie-aflevering uitgezonden. Art Rooijakkers presenteert dit langverwachte slotstuk en hij gaat op zoek naar definitieve antwoorden op belangrijke vragen. Hebben de singles de ware liefde deze zomer weten te vinden? En hoe is het hen en de potentiële partners vergaan sinds de opnames?

Videoland is later dan verwacht met lancering van B&B Vol Liefde-reünie ten opzichte van tv

Dit seizoen waren er meerdere mogelijkheden om alles van B&B Vol Liefde te volgen. De eerste optie was om elke werkdag voor de televisie te zitten. RTL 4 reserveerde namelijk een belangrijk tijdslot voor de uitzendingen: elke werkdag om 20:30 uur. Als je sinds 10 juli elke dag stipt klaarzat, dan zou je na de 35 afleveringen in de zeven werkweken uiteindelijk om zaterdag 26 augustus de laatste ‘normale’ aflevering te zien krijgen. Dit B&B-weekend wordt daarna afgesloten met de reünie-aflevering op zondag 27 augustus 2023 om 20:00 uur, wederom op RTL 4.

Maar de tweede optie was om via de streamingdiensten Videoland en NLZIET steeds alvast een week vooruit te kijken. Zo kon je al zeven dagen vóór de tv-uitzending te weten komen wat er zou gaan gebeuren. Ideaal voor de regenachtige vakantiedagen. Hierdoor was de laatste reguliere aflevering al op zaterdag 19 augustus te zien bij deze beide video on demand-platforms. Maar de reünie verscheen vervolgens op zondag 20 augustus nog niet…

Dat was echter al wel van tevoren bekend. Uit het overzicht van nieuwe films en series in augustus bleek namelijk dat de reünie níét een week eerder online te zien is. Daarvoor zul je echt moeten wachten tot zondag de 27e. En hoe laat dan precies? Dat is nog niet bekend. Videoland zal de reünie-aflevering naar verwachting ofwel in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus al online zetten, ofwel pas tijdens/na de tv-uitzending. De tijd zal het leren.

Maar er is meer: wanneer zijn de volgende afleveringen te zien?

Mocht je nu erg teleurgesteld zijn, dan hebben we gelukkig goed nieuws voor je. Een pleister op de zere wond. Allereerst: we weten nu al dat er een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde zal volgen. Dat werd namelijk veelvuldig aangekondigd tijdens de laatste paar afleveringen, omdat de makers nog op zoek zijn naar vrijgezelle B&B-eigenaren. Dikke kans dat die episodes weer aankomende lente zullen worden opgenomen en vervolgens in de zomer van 2024 worden uitgezonden, al is dit nog niet officieel bevestigd.

Daarnaast heeft RTL ook al de komst van de spin-off ‘Winter Vol Liefde’ bevestigd in januari. Hierin gaan bijvoorbeeld single skileraren, alleenstaande restauranthouders of ongebonde husky slee-rijders op zoek naar de ware liefde in de sneeuw. Vanaf dit najaar zal het programma te zien zijn. Ook hiervan zullen we je natuurlijk op de hoogte houden via je mail, onze website en onze social media kanalen.