Wanneer komt ‘Renegade Nell’ seizoen 2 op Disney+?

Sinds kort kijken fans van Bridgerton en andere kostuumdrama’s naar Renegade Nell op Disney+. Deze serie draait om een strookrover die in een complot met de Engelse koningin verzeild raakt. Veel mensen hebben alle afleveringen direct gebinged. En dat vraagt natuurlijk om meer! Maar komt er een Renegade Nell seizoen 2? En wanneer dan? In dit artikel beantwoorden we deze vragen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘Renegade Nell’ seizoen 2?

Op vrijdag 29 maart verscheen de splinternieuwe fantasyserie Renegade Nell op Disney+. Deze serie neemt ons mee naar het jaar 1705, als Nell Jackson wordt beschuldigd van moord. Ze wordt veroordeeld tot een leven als struikrover, maar door haar bovennatuurlijke vechtkunsten blijft ze niet onopgemerkt. Het eerste seizoen bestond uit acht afleveringen, maar komt er meer?

Op dit moment is Renegade Nell nog niet officieel verlengd met een tweede seizoen. Niet getreurd, want dat betekent niet dat alle kansen verkeken zijn. Zo heeft executive producer Ben Taylor tegenover Radio Times zelfs al verteld dat het script voor het mogelijke tweede seizoen op dit moment geschreven wordt. Ook zien veel acteurs uit de serie het wel zitten, zoals je hieronder kunt zien. De kans op een nieuw seizoen is dus zeker aanwezig. Zodra we meer weten, werken we deze pagina direct bij.

Wanneer komt ‘Renegade Nell’ seizoen 2 op Disney+?

Op dit moment weten we dus nog niet óf er een tweede seizoen komt. Dat betekent dat we je ook nog niet kunnen vertellen wanneer je ernaar kunt kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Op de hoogte blijven van het aanbod van Disney+? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

Nell Jackson, een struikrover met superkrachten, ontdekt een complot tegen de koningin van Engeland.


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.