Wanneer komt ‘The Recruit’ seizoen 2 op Netflix?

In december verscheen de spionageserie The Recruit met Noah Centineo op Netflix. De serie was direct razendpopulair, domineerde wekenlang de top 10 van best bekeken titels in tientallen landen én eindigde met een giga-cliffhanger. Genoeg redenen om dus voor een verlenging te gaan. Maar komen er nog nieuwe afleveringen? En wanneer komt The Recruit seizoen 2 op Netflix? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

Komt er een ‘The Recruit’ seizoen 2 op Netflix?

Goed nieuws! Eind januari werd bekendgemaakt dat The Recruit terugkeert voor een tweede seizoen. Het verhaal over de jonge advocaat Owen die door de wereld reist om te voorkomen dat een belangrijk geheim onthuld wordt is dus nog niet klaar.

Veel is er op dit moment nog niet bekend over de nieuwe afleveringen, maar we weten wel dat Noah Centineo terugkeert als hoofdpersonage (én als uitvoerend producent) en dat ook showrunner Alexi Hawley weer van de partij is. Hieronder zie je de aankondiging van Netflix.

Wanneer komt ‘The Recruit’ seizoen 2 op Netflix Nederland?

Netflix heeft dus al een tweede seizoen van de populaire serie besteld, maar wanneer we hiernaar kunnen kijken is op dit moment nog niet bekend. In bovenstaande aankondiging wordt wel duidelijk dat het pas in 2024 zover is. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons een meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘The Recruit’ over?

Een jonge advocaat van de CIA belandt halsoverkop in de gevaarlijke wereld van internationale spionage als een voormalige aanwinst geheimen van het bureau dreigt te onthullen.

TitelThe Recruit
SoortSerie
Jaar2022-
Duur2 seizoenen
CategorieActie, Thriller, Drama
IMDb7,5 uit 28.000 stemmen
MakerAlexi Hawley
CastNoah Centineo, Laura Haddock, Aarti Mann, Colton Dunn, Fivel Stewart, Daniel Quincy Annoh, Kristian Bruun, Vondie Curtis-Hall
The Recruit | Official Trailer | Netflix

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie The Recruit online kijken?

    The Recruit is een Netflix Original en is daarom alleen op deze videodienst te zien. We verwachten de serie in de toekomst niet op andere streamingdiensten als Videoland, Amazon Prime Video en Disney+.

  • Wanneer komt seizoen 2 van The Recruit op Netflix in Nederland?

    Op dit moment is een tweede seizoen van The Recruit al bevestigd én weten we dat het er in 2024 aankomt. Een exacte releasedatum is er echter nog niet. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.