Wanneer komt ‘Rebel Moon – Part 2’ op Netflix?

Onlangs konden Netflix-abonnees genieten van de sciencefictionfilm Rebel Moon – Part One: A Child of Fire. Zoals de naam al doet vermoeden is dit onderdeel van een tweeluik. Het wachten is nu op Rebel Moon – Part Two: Scargiver. Maar wanneer kunnen we deze film bekijken? Let op: dit artikel bevat spoilers over de gebeurtenissen in Part One.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘Rebel Moon – Part 2’ verschijnt op déze datum op Netflix

Al voordat we getrakteerd werden op de eerste film van Rebel Moon was het duidelijk dat het om een tweeluik zou gaan. Rebel Moon – Part 2, een film die volgens de eerste geluiden nóg grootser en meeslepender is dan het vorige deel, wordt nog dit jaar op Netflix verwacht. Je kunt vrijdag 19 april 2024 in je agenda zetten.

In de tussentijd wordt er waarschijnlijk ook nog een director’s cut van deel 1 live gezet, al is het op het moment van schrijven nog niet duidelijk wanneer we daar naar kunnen kijken.

Hier gaat deel 2 over

Op 22 december 2023 werden we getrakteerd op Rebel Moon – Part One: A Child of Fire. In de spannende sciencefictionfilm volgden we de reis van Kora, die samen met een groep krijgers de strijd aanging met de meedogenloze legers van de Mother World.

Het eindigde natuurlijk met een gigantische cliffhanger, waarin Kai de groep verraadde en er een confrontatie was met de tirannieke Atticus Noble. Na zijn wederopstanding is de oorlog voor Kora en de anderen nog lang niet klaar. In het tweede deel zullen acteurs als Sofia Boutella, Ed Skrein, Charlie Hunnam en Djimon Hounsou dan ook terugkeren in hun rollen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Meer informatie over ‘Rebel Moon – Part 1’

Wanneer de meedogenloze legers van de Moederwereld een rustig boerendorp op een verre maan bedreigen, biedt een mysterieuze outsider de enige hoop op overleving.

TitelRebel Moon – Part One: A Child of Fire
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 15 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
CastSofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Charlie Hunnam, Anthony Hopkins, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Sky Yang, Charlotte Maggi, Jena Malone, Corey Stoll

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.