Wanneer komt ‘Reacher’ seizoen 3 op Prime Video?

Reacher is een gigantisch kijkcijferkanon. De actieserie met Alan Ritchson in de hoofdrol draait om Jack Reacher. In het tweede seizoen worden enkele leden van zijn voormalige U.S. Army-eenheid één voor één vermoord. Laat het maar aan Jack over om de daders op te sporen en te grazen te nemen. Maar blijft het bij de acht nieuwe afleveringen of komt er nog meer? Of met andere woorden: komt er een Reacher seizoen 3 op Prime Video? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Komt er een ‘Reacher’ seizoen 3?

Het tweede seizoen van Reacher is tot een einde gekomen en dus willen veel mensen weten of we nog meer seizoenen kunnen verwachten. We hebben goed nieuws, want een derde seizoen staat sowieso op de planning. Dit werd in december 2023, nog voor de nieuwe set afleveringen verscheen, bekendgemaakt.

Reacher is gebaseerd op de bekende boekenreeks van Lee Child. Het is nog niet duidelijk welk boek voor het derde seizoen verfilmd gaat worden.

Wanneer komt ‘Reacher’ seizoen 3 op Prime Video?

Op dit moment weten we dus al dat Reacher ook nog een derde seizoen krijgt. Wanneer dat precies op Prime Video verschijnt, is nog niet bekend. Wat we wel weten, is dat de productie al gestart is. Het is dus nog even afwachten hoe snel dit allemaal gaat. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Benieuwd naar meer nieuwe films en series? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Prime Video elke maand.

Meer informatie over de serie

Veertiger John Nolan besluit het roer om te Reacher volgt Jack Reacher, een veteraan militaire politie-onderzoeker die nog maar net in het burgerleven is gestapt. Reacher is een zwerver, zonder telefoon en met alleen noodzakelijke spullen als hij door het land reist en de natie verkent die hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld op zich te nemen.en gaat bij de politie van Los Angeles. Als oudste rookie binnen de politiemacht moet hij zich keihard bewijzen. Blijft John dankzij zijn humor en gedrevenheid toch overeind?

TitelReacher
SoortSerie
Jaar2022-
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb8,1 uit 158.000 stemmen
MakerNick Santora
CastAlan Ritchson, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Bruce McGill, Maria Sten, Hugh Thompson, Gavin White, Maxwell Jenkins

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.