Wanneer komt ‘Rabbit Hole’ seizoen 2 op SkyShowtime?

In maart 2023 is de gloednieuwe actieserie Rabbit Hole van start gegaan op SkyShowtime. Doordat de hoofdrol vertolkt wordt door 24-acteur Kiefer Sutherland was dit direct al een veelbelovende nieuwe titel op de streamingdienst. Maar hoeveel seizoenen lang kunnen we er eigenlijk van genieten? Komt er een Rabbit Hole seizoen 2 op SkyShowtime? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Komt er een ‘Rabbit Hole’ seizoen 2?

De serie met Kiefer Sutherland is op 31 maart 2023 in première gegaan op SkyShowtime. Tot de seizoensfinale op 12 mei konden we iedere vrijdag genieten van een gloednieuwe aflevering. Op dit moment is het helaas nog niet bekend of het daarbij blijft, of er nog een tweede seizoen komt.

Origineel is de serie verschenen op de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ en zij zullen dus ook bepalen of er nog een vervolg komt. Zodra we meer weten, laten we dat uiteraard direct weten op deze pagina.

Wanneer komt ‘Rabbit Hole’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Op dit moment is het nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van Rabbit Hole komt. Ook de releasedatum is er dus nog niet. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Rabbit Hole’ over?

Deze spionagethriller vertelt het verhaal van John Weir (Kiefer Sutherland), meester in bedrog in de wereld van bedrijfsspionage. Weir wordt beschuldigd voor moord door krachten die hele bevolkingen beïnvloeden en controleren.

TitelRabbit Hole
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieThriller, Actie
CastKiefer Sutherland, Charles Dance, Rob Yang, Jason Butler, Meta Golding, Enid Graham, Walt Klink

Veelgestelde vragen


Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.