Wanneer komt ‘The Purge 6’ uit? – Releasedatum, trailer en meer

Er staan inmiddels vijf The Purge-films op de teller. Het principe ken je: één keer per jaar is het 12 uur lang legaal om misdaden te plegen, dus ook moord. Er zijn nog meer verhalen te vertellen, want ook The Purge 6 staat inmiddels op de planning. Maar weten we al wanneer de film op het witte doek verschijnt? En wat is het verhaal? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Komt er een ‘The Purge 6’?

Veel mensen vragen zich af of het verhaal van The Purge nu eigenlijk helemaal afgelopen is, zeker na het verschijnen van The Forever Purge. Dat leek een afsluitend deel te zijn, maar toch hebben we goed nieuws: een zesde films staat namelijk wél op het programma. Dit zou dan wel het allerlaatste deel van de franchise moeten worden.

Fans kunnen rekenen op de terugkeer van Leo Barnes, het personage van Frank Grillo (uit The Purge: Anarchy en The Purge: Election Year). Verdere details zijn er nog niet naar buiten gebracht. We houden je natuurlijk op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.

Wanneer komt ‘The Purge 6’ in de bioscoop?

De laatste The Purge-film verscheen in 2021 en was The Forever Purge. Inmiddels is het 2024 en moeten we het dus al drie jaar zonder de franchise doen. Het is ook nog niet bekend wanneer we wel weer kunnen terugkeren naar deze gruwelijke toekomstige wereld. Zodra we meer informatie krijgen, werken we deze pagina direct bij.

Wil je meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Waar zijn alle ‘The Purge’-films te bekijken?

Er zijn verschillende video on demand-platforms waar je de The Purge-films kunt kijken: onder meer SkyShowtime en de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis.

Bij die tweede kun je de films zonder abonnement huren of kopen. Koop je de films, dan blijven ze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je ze zo vaak bekijken als je wilt. Als je kiest voor huren, heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. SkyShowtime biedt op zijn beurt alle films aan zonder aanvullende kosten. Ook op Netflix en Prime Video kun je sommige delen kijken.

→ Zin in een marathon? Bekijk direct The Purge-films op SkyShowtime 🍿

Verhaal en trailer van ‘The Purge’

De familie Sandin biedt onderdak aan een jonge man die op zoek is naar hulp, maar wordt hierdoor zelf doelwit van de groep moordenaars die de man achtervolgt.


Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.