Wanneer komt ‘Prince Charming’ seizoen 3 op Videoland?

Het was opnieuw een fantastisch seizoen van Prince Charming, maar helaas is ook dit deel van de reality datingshow weer tot een einde gekomen. Benieuwd of er nieuwe afleveringen komen waarin mannen gaan jagen op hun prins op het witte paard? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Prince Charming seizoen 3 op Videoland? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Prince Charming seizoen 3 op Videoland?

We hebben al tweemaal enorm mogen genieten van de datingshow Prince Charming op Videoland. Nu fans zich afvragen of er ook een derde set afleveringen zal worden gemaakt, ligt die vraag vooral bij RTL. De afweging voor verlenging wordt doorgaans gemaakt op basis van productiekosten en kijkcijfers.

Op het moment van schrijven is er nog niets medegedeeld, maar we houden het goed in de gaten en laten het als eerste weten via je mail zodra we meer te horen krijgen over een eventuele verlenging. Ondertussen komt er eerst nog een tweede seizoen van De Bachelor aan, waarin StukTV’s Thomas van der Vlugt de felbegeerde vrijgezel is. En hopelijk kunnen we ook weer nieuwe afleveringen van De Bachelorette verwachten, want het seizoen met Gaby Blaaser is alweer behoorlijk lang geleden…

Waar gaat het verhaal van Prince Charming over?

Tien single mannen in een palazzo op Sicilië proberen het hart te veroveren van een ware prins op het witte paard tijdens de nieuwe datingshow Prince Charming. Eén voor één vallen de mannen af in deze zoektocht naar liefde. Lukt het Prince Charming om zijn droomman te vinden?

TitelPrince Charming
SoortSerie
Jaar2020
TaalNederlands
Duur2 seizoenen
CategorieReality, Romantiek
KijkenBekijk direct op Videoland

Waar kun je Prince Charming online kijken in Nederland?

Mocht je je afvragen of je ook via Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of een andere streamingdienst naar de afleveringen van Prince Charming kunt genieten, dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. RTL heeft deze Original geproduceerd en exclusief uitgebracht via haar eigen video on demand-platform Videoland. In Nederland blijft Videoland dus voor zover bekend de enige streamingdienst waarop naar Prince Charming kan worden gekeken.

Komt er een Prince Charming seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien het tweede seizoen van Prince Charming nog maar net is verschenen en seizoen 3 nog niet is bevestigd, is nu ook nog niet bekend of er een vierde deel van de serie op de planning staat bij RTL. We houden je op de hoogte via de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van het derde seizoen van de serie?

Er is nog geen trailer van een mogelijk derde seizoen van Prince Charming te zien, maar je kunt nog wel genieten van de onderstaande aankondiging van S2.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Videoland