Wanneer verschijnt de eerste aflevering van ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’ op tv in 2024?

Na het reguliere seizoen van Het Perfecte Plaatje eind 2023, is het weer tijd voor een editie van Het Perfecte Plaatje Op Reis. In het inmiddels 3e seizoen vertrekken negen amateurfotografen naar Thailand. Op 14 januari zijn alle deelnemers bekendgemaakt. Maar wanneer kunnen we het nieuwe seizoen op tv verwachten? We vertellen je alles over de datum waarop Het Perfecte Plaatje Op Reis van start gaat.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’ vertrekt naar Thailand

Na de eerdere reizen naar Argentinië (2022) en Zuid-Afrika (2023) vertrekt Het Perfecte Plaatje Op Reis voor het nieuwe seizoen naar Thailand. Op deze locatie zullen de negen amateurfotografen alles uit de kast halen om hét perfecte plaatje te schieten. Dit doen zij niet alleen, maar onder toeziend oog van de altijd strenge jury.

Tijdens het reguliere seizoen staan juryleden William Rutten en Cynthia Bol altijd klaar om al het werk van de deelnemers te beoordelen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen we ook dit speciale seizoen William Rutten terugzien, maar of Cynthia Boll erbij is is nog maar de vraag. Zij deed de vorige twee specials namelijk niet mee. Wie wel van de partij is, is presentator Tijl Beckand. Hij zal de fotografen ondersteunen en voor de nodige afleiding zorgen.

Datum ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’ 2024 op tv

Na de bekendmaking van alle negen deelnemers vraag je je uiteraard af wanneer Het Perfecte Plaatje Op Reis op tv verschijnt. Helaas is de officiële datum nog niet bekend. Hierdoor blijft het nog even spannend wanneer we de eerste aflevering kunnen verwachten. Het goede nieuws is dat we wel een goede inschatting kunnen maken.

De kandidaten van de vorige twee specials werden namelijk ook in januari bekendgemaakt. De eerste afleveringen daarvan verschenen in mei (2023) en juni (2022). Naar alle waarschijnlijkheid kunnen we rond mei/juni 2024 dus weer klaar zitten voor alle prachtige werken van de amateurfotografen. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de officiële datum via onze social media kanalen en via je mail.

Eerdere seizoenen terugkijken

Wil je al helemaal in de stemming komen? Dan is het ook mogelijk om de twee eerdere seizoenen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terug te kijken. Afleveringen van het programma worden op tv uitgezonden, waardoor het mogelijk is ze online terug te kijken via NLZIET. Omdat Het Perfecte Plaatje Op Reis op RTL 4 te bekijken is, staan alle seizoenen tevens op Videoland.

👉 Ga direct naar het vorige seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis bij NLZIET.

Meer informatie over de serie

TitelHet Perfecte Plaatje Op Reis
Jaar2022-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelshow, Reality
CastMark Baanders, Susan Visser, Kaj Gorgels, Danny de Munk, Fresia Cousiño Arias, April Darby, Gallyon van Vessem, Sophie Bouquet, Leafs (Jahmil Dapaloe)
Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.