Wanneer komt ‘Percy Jackson and the Olympians’ seizoen 2 op Disney+?

Het verhaal van de halfgod Percy Jackson kwam in 2023 naar het kleine scherm in de spiksplinternieuwe serie Percy Jackson and the Olympians. Veel mensen keken reikhalzend uit naar deze titel. Maar is het na de acht afleveringen voorbij of gaat er nóg meer volgen? Oftewel: komt er een Percy Jackson and the Olympians seizoen 2? En wanneer dan? In dit artikel beantwoorden we deze vragen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Alles over ‘Percy Jackson and the Olympians’ seizoen 2

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Percy Jackson and the Olympians seizoen 2, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Percy Jackson and the Olympians seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Percy Jackson and the Olympians’ seizoen 2?

Percy Jackson and the Olympians is gebaseerd op de legendarische Percy Jackson-boekenreeks van Rick Riordan en die bestaat natuurlijk uit meerdere boeken. Eerder werd dit al naar het grote scherm gebracht in de vorm van films, waarvan er twee verschenen (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief in 2010 en Percy Jackson: Sea of Monsters in 2013).

De kans op meerdere seizoenen van Percy Jackson and the Olympians was dan ook groot en nu heeft Disney+ eindelijk bevestigd dat fans zich inderdaad op kunnen maken voor nieuwe afleveringen: er komt een tweede seizoen. Seizoen 1 is meer dan 110 miljoen uren gestreamd.

Wanneer komt ‘Percy Jackson and the Olympians’ seizoen 2 op Disney+?

Op dit moment weten we al dát er een tweede seizoen komt, maar kunnen we je nog niet vertellen wanneer je ernaar kunt kijken. Waarschijnlijk zal dit op z’n vroegst pas in het najaar van 2024 zijn.

Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Percy Jackson and the Olympians’ over?

Percy Jackson is op een gevaarlijke queeste. Om de bliksemschicht van Zeus terug te halen en een oorlog te voorkomen, moet hij dwars door Amerika reizen, monsters ontlopen en goden te slim af zijn. Dankzij de hulp van zijn partners Annabeth en Grover, leidt Percy’s reis hem naar het antwoord op de vraag hoe hij erbij kan horen in een wereld waarin hij zich niet op zijn plek voelt en waartoe hij voorbestemd is.

TitelPercy Jackson and the Olympians
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieFamilie, Fantasy, Actie, Avontuur
RegisseurRick Riordan, Jonathan E. Steinberg
CastWalker Scobell, Leah Sava Jeffries, Aryan Simhadri

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.