Wanneer komt ‘PAW Patrol’ seizoen 9 op SkyShowtime?

Een van de grootste kijkcijferkanonnen van SkyShowtime is toch wel de Nickelodeon-serie PAW Patrol, over zes heldhaftige pups die hun dorp Avonturenbaai beschermen. Er zijn acht seizoenen van de hitserie te vinden in het aanbod van de streamingdienst, maar staan er eigenlijk nog nieuwe afleveringen op het programma? Oftewel: komt er een PAW Patrol seizoen 9 op SkyShowtime? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘PAW Patrol’ seizoen 9?

Geweldig nieuws! De animatieserie PAW Patrol krijgt een negende en zelfs een tiende seizoen. Het negende seizoen is op de Amerikaanse tv-zender Nickelodeon uitgezonden in maart 2022 en het tiende seizoen komt in april 2023.

De serie is in Nederland te zien op Netflix (seizoen 5 en 6), Videoland (seizoen 7) en Amazon Prime Video (seizoen 1 t/m 4). SkyShowtime is tot nu toe echter de enige die bijna alle seizoenen aanbiedt, want hier zijn de eerste acht seizoenen te vinden. Ook seizoen 9 is vanaf 1 april 2023 te zien.

Wanneer komt ‘PAW Patrol’ seizoen 9 op SkyShowtime?

Het negende seizoen van PAW Patrol komt dus naar SkyShowtime op 1 april 2023. Wanneer ook het tiende seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als SkyShowtime meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘PAW Patrol’ over?

Zes heldhaftige pups werken samen om de inwoners van hun dorp Avonturenbaai te beschermen. Hiervoor gebruiken ze hun eigen speciale kwaliteiten, gadgets en voertuigen. Paw Patrol gaat de uitdaging altijd aan.

TitelPAW Patrol
Jaar2013-
SoortSerie
Duur10 seizoenen
TaalEngels / Nederlands
CategorieAvontuur, Animatie, Actie
MakersKeith Chapman
CastOwen Mason, Devan Cohen, Gage Munroe

Veelgestelde vragen


Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.