Wanneer komt ‘Papadag’ seizoen 3 op Netflix?

Een aantal weken geleden heeft Netflix de populaire Nederlandse serie Papadag aan het aanbod toegevoegd en die wordt massaal gestreamd. Veel kijkers hebben de serie herontdekt of nu voor het eerst gevonden. Maar met slechts twee seizoenen op de teller is de vraag naar meer natuurlijk ook aanwezig. Komt er een Papadag seizoen 3 op Netflix? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

📲 Let op: Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kijktips delen met andere liefhebbers van films en series? → Sluit je direct aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp 😎

Alles over ‘Papadag’ seizoen 3

In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over Papadag seizoen 3, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Papadag seizoen 3?
📅 Wanneer komt seizoen 3?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Papadag’ seizoen 3?

Van 2017 tot 2020 werd Papadag uitgezonden op tv door de AVROTROS. In principe is de serie dus geëindigd in 2020 en verwachten we niet dat deze in de toekomst nog nieuw leven ingeblazen zal worden.

Het zou echter kunnen dat Netflix door het ongekende succes besluit de serie toch over te nemen en er mee aan de slag te gaan, maar dit is zeker nog niet officieel bevestigd. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Zodra we meer weten, laten we dat direct weten op deze pagina.

Wanneer komt seizoen 3 van ‘Papadag’ op Netflix?

Of er een derde seizoen van Papadag gaat komen en wanneer dat dan verschijnt, dat is op dit moment nog niet bekend. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als er meer duidelijk is.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Papadag’ over?

Een groep mannen ontmoet elkaar wekelijks in een park in Amsterdam en delen de spannende dingen, leuke momenten en misstappen als moderne vader met elkaar.

TitelPapadag
Jaar2017-2020
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama, Komedie
CastHajo Bruins, Ruben van der Meer, George Tobal, David Lucieer, Hassan Slaby, Guido Pollemans

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Papadag’ online kijken?

    Papadag is op dit moment te streamen op Netflix. We verwachten de twee seizoenen voorlopig niet op andere streamingdiensten als HBO Max, Disney+ en Videoland.

  • Wanneer komt seizoen 3 van ‘Papadag’?

    Op dit moment is het nog niet bekend of en wanneer het derde seizoen van Papadag verschijnt. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.