Wanneer komt Ozark seizoen 5 op Netflix?

De fantastische misdaadserie Ozark heeft al sinds 2017 een groot deel van de Netflix-abonnees in haar greep weten te houden. Nu het vierde seizoen van start is gegaan, vragen liefhebbers zich dan ook af wanneer ze het vijfde deel kunnen verwachten. Helaas hebben we slecht nieuws. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Ozark seizoen 5 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Ozark seizoen 5 op Netflix Nederland?

We kunnen jammer genoeg heel kort zijn over het antwoord op deze vraag. Er komt namelijk geen vijfde seizoen. De serie is na vier delen ten einde gekomen.

Het slotstuk, seizoen 4, van Ozark werd gesplitst in twee delen: deel 1 van seizoen 4 verscheen op 21 januari 2022 en deel 2 volgde een paar maanden later op 29 april.

Waar gaat het verhaal van Ozark over?

Ozark is een spannend drama dat zich afspeelt in het heden en het volgt de reis van de familie Byrde van hun normale, voorstedelijke leven in Chicago naar hun gevaarlijke criminele onderneming in de Ozarks, Missouri. De serie verkent kapitalisme, familiedynamiek en overleven door de ogen van (allesbehalve) gewone Amerikanen.

TitelOzark
Jaar2017
SoortSerie
Duur4 seizoenen
GenreMisdaad, Drama, Thriller
IMDb8,4 uit 212.000 stemmen
MakersBill Dubuque, Mark Williams
CastJason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Julia Garner, Lisa Emery, Charlie Tahan, Jordana Spiro, Jason Butler Harner
KijkenBekijk direct op Netflix

→ Vergelijkbare series met Ozark vind je hier 🍿

Komt er een Ozark seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien er geen vijfde seizoen van Ozark komt, zal er ook geen deel 6 van de serie verschijnen. Het verhaal is helaas helemaal verteld, dus er zullen geen nieuwe afleveringen meer worden gemaakt.

Welke teaser of trailer is er van Ozark seizoen 5?

Er komt geen vijfde seizoen, dus er is ook geen trailer te zien. Wel bekijk je hieronder de beelden van Ozark seizoen 4.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix