Wanneer komt ‘Over Mijn Lijk’ seizoen 11 op tv?

Het tiende seizoen van Over Mijn Lijk is tot een einde gekomen met een ontroerende slotaflevering op dinsdag 27 februari 2024. Maar komt er eigenlijk een nieuw seizoen? En weten we nu ook al wanneer seizoen 11 op de planning staat? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wanneer komt ‘Over Mijn Lijk’ seizoen 11 op tv?

In januari 2024 was het weer tijd voor een nieuw seizoen van Over Mijn Lijk. Opnieuw volgden we een aantal jonge, terminale mensen die alles uit de laatste fase van hun leven willen halen. Het seizoen is nu tot een einde gekomen, dus vragen veel mensen zich af of er in de toekomst nog nieuwe afleveringen zullen volgen. Over Mijn Lijk seizoen 11 is nog niet officieel bevestigd, maar in onderstaand Instagram-bericht zie je wel dat Tim Hofman aangeeft dat op 27 februari de laatste aflevering van specifiek dit seizoen verscheen. Het lijkt er dus op dat het ontroerende programma terugkeert.

Wanneer het zover is, is nog niet bekend. Het draaien duurt over het algemeen twee jaar. Zo verscheen seizoen 9 in januari 2022 en ging seizoen 10 pas in januari 2024 van start. We verwachten nu ook nog twee jaar te moeten wachten, tot in 2026.

Wanneer zijn de reünie-afleveringen van ‘Over Mijn Lijk’ seizoen 10 te zien?

Seizoen 9 kreeg twee reünie-afleveringen, waarin de deelnemers en nabestaanden samen met Tim Hofman terugblikten op de uitzendingen en vertelden hoe het nu ging. Ook seizoen 10 krijgt waarschijnlijk weer een reünie. Een uitzenddatum is nog niet bekend, maar vermoedelijk duurt het nog wel een tijdje. Zo moesten we bij seizoen 9 een jaar wachten. Als dat nu weer het geval is, zal de reünie in januari 2025 te bekijken zijn.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over de serie

Je bent jong en in de kracht van je leven, maar dan krijg je te horen dat je doodgaat. Wat gebeurt er dan? In Over Mijn Lijk ontmoet Tim Hofman zes jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en alles uit de laatste fase van hun leven proberen te halen. 

TitelOver Mijn Lijk
Jaar2006-
SoortSerie
Duur10 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDocumentaire
PresentatorTim Hofman

Synopsis: BNNVARA

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.