Tiende seizoen van ‘Over Mijn Lijk’ begint over een paar weken

Het laatste seizoen van Over Mijn Lijk was weer erg emotioneel en prachtig geproduceerd. Veel kijkers zijn dus al een hele tijd benieuwd of er ook een nieuw seizoen aankomt. En wanneer kunnen we daar dan naar kijken? In dit artikel delen wij alle informatie met je die we op dit moment hebben en geven we antwoord op de vraag: wanneer is Over Mijn Lijk seizoen 10 te zien?

Alles over ‘Over Mijn Lijk’ seizoen 10

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen van Over Mijn Lijk, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
🤔 Komt er een tiende seizoen van Over Mijn Lijk?
📅 Wanneer begint seizoen 10?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een tiende seizoen van Over Mijn Lijk?

Het was al een tijdje bekend dat er een nieuw seizoen van Over Mijn Lijk zou gaan komen. In de zomer van 2022 plaatste presentator Tim Hofman een oproep op Instagram, met als bijschrift: “De oproep die we niet willen plaatsen maar helaas nog steeds realiteit is. Wij zoeken jonge terminale helden om in een nieuw seizoen Over Mijn Lijk te volgen”.

Inmiddels is onder andere al bekendgemaakt dat de 24-jarige Eva in het tiende seizoen van Over Mijn Lijk te zien zal zijn. Twee jaar geleden kreeg zij te horen dat ze ongeneeslijke longkanker heeft, maar ze blijft blij in het leven staan. In het onderstaande filmpje stelt ze zich aan ons voor.

Wanneer komt een nieuw seizoen van ‘Over Mijn Lijk’ op tv?

De emotionele reünie van Over Mijn Lijk seizoen 9 vond plaats op 11 januari 2023. We hebben dus ongeveer een jaartje moeten wachten, want recentelijk werd bekendgemaakt dat de serie op dinsdag 9 januari terugkeert. Vanaf die datum kun je iedere week om 21:40 uur een nieuwe aflevering verwachten op NPO 1.

Hier gaat ‘Over Mijn Lijk’ over

Je bent jong en in de kracht van je leven, maar dan krijg je te horen dat je doodgaat. Wat gebeurt er dan? In Over Mijn Lijk ontmoet Tim Hofman zes jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en alles uit de laatste fase van hun leven proberen te halen. 

TitelOver Mijn Lijk
Jaar2006-
SoortSerie
Duur10 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDocumentaire
PresentatorTim Hofman

Synopsis: BNNVARA

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.