Wanneer is ‘Over Mijn Lijk’ seizoen 10 te zien?

Het laatste seizoen van Over Mijn Lijk ligt nog niet ver achter ons, maar toch krijgen we veel vragen over een vervolg. Komt er nog een nieuw seizoen? En wanneer kunnen we daar dan naar kijken? In dit artikel delen wij alle informatie met je die we op dit moment hebben en geven we antwoord op de vraag: wanneer is Over Mijn Lijk seizoen 10 te zien?

Komt er een ‘Over Mijn Lijk’ seizoen 10?

Op dit moment is het al bekend dat er een nieuw seizoen van Over Mijn Lijk gaat volgen. In de zomer van 2022 plaatste presentator Tim Hofman een oproep op Instagram, met als bijschrift: “De oproep die we niet willen plaatsen maar helaas nog steeds realiteit is. Wij zoeken jonge terminale helden om in een nieuw seizoen Over Mijn Lijk te volgen”.

Inmiddels weten we al dat de 24-jarige Eva in het tiende seizoen van Over Mijn Lijk te zien zal zijn. Twee jaar geleden kreeg zij te horen dat ze ongeneeslijke longkanker heeft, maar ze blijft positief. In het onderstaande filmpje stelt ze zich aan ons voor.

Wanneer komt een nieuw seizoen van ‘Over Mijn Lijk’ op tv?

De emotionele reünie van Over Mijn Lijk seizoen 9 vond plaats op 11 januari 2023. Wanneer er nieuwe afleveringen volgen, is op dit moment helaas nog niet bekend. Uiteraard hoor je het direct via je mail zodra we meer (officiële) informatie over seizoen 10 van Over Mijn Lijk krijgen.

Waar gaat het verhaal van ‘Over Mijn Lijk’ over?

Je bent jong en in de kracht van je leven, maar dan krijg je te horen dat je doodgaat. Wat gebeurt er dan? In Over Mijn Lijk ontmoet Tim Hofman zes jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en alles uit de laatste fase van hun leven proberen te halen. 

TitelOver Mijn Lijk
Jaar2006-
SoortSerie
Duur10 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDocumentaire
PresentatorTim Hofman

Veelgestelde vragen

  • Wanneer is ‘Over Mijn Lijk’ seizoen 10 te zien?

    Op dit moment weten we wel al dat er een nieuw seizoen van Over Mijn Lijk aankomt, maar is het nog niet bekend wanneer dit te zien zal zijn. Uiteraard laten wij de laatste nieuwtjes altijd weten via je mail.

  • Waar kun je ‘Over Mijn Lijk’ (2006-) online kijken?

    Over Mijn Lijk wordt gemaakt door de BNNVARA en is daardoor terug te kijken bij streamingdienst NLZIET via NPO Plus. Hier vind je alle negen seizoenen.


Synopsis: BNNVARA

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.