Wanneer is de reünie van ‘Over Mijn Lijk’ seizoen 10 te zien?

Op dinsdag 27 februari 2024 was het tijd voor de laatste aflevering van Over Mijn Lijk seizoen 10. Net als vorige keer staat er waarschijnlijk weer een reünie op het programma waarin Tim Hofman met deelnemers en nabestaanden terugblikt. Maar wanneer kun je precies naar de reünie van Over Mijn Lijk seizoen 10 kijken?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wanneer is de reünie van ‘Over Mijn Lijk’ seizoen 10 te zien?

Seizoen 10 van Over Mijn Lijk kwam op 27 februari 2024 tot een einde met een ontroerende slotaflevering. Maar bij seizoen 9 kregen we nog twee reünie-afleveringen voorgeschoteld, waarin de deelnemers en nabestaanden samen met Tim Hofman terugblikten op de uitzendingen en vertelden hoe het nu ging. We verwachten ook na seizoen 10 op een reünie te kunnen rekenen.

Een uitzenddatum is echter nog niet bekend, maar vermoedelijk duurt het nog wel een tijdje. Zo moesten we bij seizoen 9 een jaar wachten. Als dat nu weer het geval is, zal de reünie in januari 2025 te bekijken zijn.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Komt er een ‘Over Mijn Lijk’ seizoen 11?

Na de reünie reist de vraag natuurlijk ook over er een Over Mijn Lijk seizoen 11 komt. We hebben goed nieuws en slecht nieuws. Het elfde seizoen is namelijk nog niet officieel bevestigd, maar op Instagram heeft Tim Hoffman wel aangegeven dat op 27 februari 2024 de laatste aflevering van dit seizoen verscheen. Het lijkt er dus op dat het ontroerende programma terugkeert. Zodra we meer weten, hoor je het natuurlijk direct van ons via je mail.

Meer informatie over de serie

Je bent jong en in de kracht van je leven, maar dan krijg je te horen dat je doodgaat. Wat gebeurt er dan? In Over Mijn Lijk ontmoet Tim Hofman zes jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en alles uit de laatste fase van hun leven proberen te halen. 

TitelOver Mijn Lijk
Jaar2006-
SoortSerie
Duur10 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDocumentaire
PresentatorTim Hofman

Synopsis: BNNVARA

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.