Wanneer is ‘Outlander’ seizoen 7B te zien in Nederland?

Het zevende seizoen van Outlander werd opgedeeld in twee delen. Het eerste deel (afleveringen 1-8) ging in Nederland in juni 2023 van start. Maar wanneer is Outlander seizoen 7B te zien in Nederland? Dus wanneer kun je naar de laatste acht afleveringen van dit seizoen kijken? In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Wanneer is ‘Outlander’ seizoen 7B te zien in Nederland?

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer seizoen 7B van Outlander te zien zal zijn. Zodra we dat weten, vind je die informatie direct op deze pagina. We houden je daarnaast natuurlijk op de hoogte via onze social media-kanalen en via je mail.

Benieuwd wanneer je iedere aflevering van seizoen 7A precies kunt verwachten op Ziggo Movies & Series? Dat delen we hieronder.

AfleveringWeekdagDatum
1Maandag19 juni 2023
2Maandag26 juni 2023
3Maandag3 juli 2023
4Maandag10 juli 2023
5Maandag17 juli 2023
6Maandag24 juli 2023
7Maandag31 juli 2023
8Maandag7 augustus 2023

Wanneer is ‘Outlander’ seizoen 7 te zien op Netflix?

Outlander is ontwikkeld door het Amerikaanse televisienetwerk STARZ. De exclusieve uitzendrechten liggen in Nederland bij het video on demand-platform Ziggo Movies & Series. Maar ook op Netflix vind je de eerste zes seizoenen.

Ziggo heeft er echter voor gekozen om de uitzendrechten een jaar lang voor zichzelf te houden. Zo zagen we dat het zesde seizoen bij hen op 7 maart 2022 verscheen en dat Netflix-abonnees er pas op 7 maart 2023 naar konden kijken. We verwachten het zevende seizoen (deel 1) dus ook pas in juni 2024 op Netflix te kunnen vinden. Wil je weten wanneer precies? Wij houden je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media-kanalen en onze website.

Waar gaat het verhaal van ‘Outlander’ over?

Claire en Jamie hebben samen een thuis opgebouwd op Fraser’s Ridge. Nu moeten ze hun thuis verdedigen, niet alleen tegen krachten van buitenaf, maar ook tegen de toenemende conflicten binnen de gemeenschap die ze onder hun hoede hebben.

TitelOutlander
SoortSerie
Jaar2014-
Seizoenen8 seizoenen
CategorieDrama, Fantasy, Romantiek
IMDb8,4 uit 153.000 stemmen
NetwerkSTARZ
MakerRonald D. Moore
CastCaitríona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix, Sophie Skelton, Richard Rankin, Robias Menzies, César Domboy, Lauren Lyle, John Bell

Komt er een Outlander seizoen 8 of is S7 het laatste seizoen van de serie?

Na het zevende seizoen staat er ook nog een achtste seizoen van Outlander op het programma. Dit heeft STARZ onlangs bekendgemaakt. Helaas zal dit het laatste seizoen zijn. Er gaat wel een gloednieuwe prequelserie komen die Outlander: Blood Of My Blood heet en zich afspeelt vóór de gebeurtenissen uit de originele serie. Ook de releasedatum hiervan is nog niet bekend.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Ziggo Movies & Series

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.