Wanneer komt ‘Outlander’ seizoen 7 op Netflix in Nederland?

Sinds 7 maart 2023 is eindelijk het zesde seizoen van de razendpopulaire romantische dramaserie Outlander te zien op Netflix in Nederland. Eerder kon je er al voor terecht op Ziggo Movies & Series, maar Netflix-kijkers moesten er dus een jaartje langer op wachten. Is dat ook weer het geval voor het zevende seizoen? Of met andere woorden: wanneer komt Outlander seizoen 7 op Netflix? In dit artikel zetten we alles op een rijtje wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Outlander’ seizoen 7 op Netflix in Nederland?

Goed nieuws: inmiddels is duidelijk dat Outlander een zevende én achtste seizoen krijgt. Sterker nog, de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang en de afleveringen worden op de Amerikaanse tv-zender STARZ al in de zomer van 2023 verwacht. Ook in Nederland zullen ze dan te zien zijn via Ziggo Movies & Series, maar de verwachting is dat Netflix-kijkers er wat langer op moeten wachten.

→ Bekijk hier alle huidige en nieuwe seizoenen van Outlander 🍿

Outlander | Season 7 Official Teaser | STARZ

Wanneer komt ‘Outlander’ seizoen 7 op Netflix in Nederland?

De officiële releasedatum van seizoen 7 is er op dit moment niet. We weten dus nog niet wanneer deze precies op Ziggo Movies & Series verschijnt. Wat we wel weten is dat zij de exclusieve uitzendrechten in hun bezit hebben. Dit betekent dat het een jaar lang mogelijk is om enkel en alleen bij hen naar de nieuwe afleveringen van de serie te kijken. Dit zorgde ervoor dat Netflix-kijkers tot 7 maart 2023 moesten wachten op de release van seizoen 6, terwijl deze via Ziggo Movies & Series al precies een jaar eerder te zien was. Ook voor seizoen 7 zullen zij langer geduld moeten hebben, waarschijnlijk tot de zomer van 2024.

Op dit moment kunnen we je nog geen officiële releasedatum van Outlander seizoen 7 op Netflix in Nederland geven. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Outlander’ over?

Dit spannende verhaal, gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon, gaat over het drama van twee geliefden die zijn gescheiden door de tijd.

TitelOutlander
SoortSerie
Jaar2014-
Seizoenen7 seizoenen
CategorieDrama, Fantasy, Romantiek
IMDb8,4 uit 163.000 stemmen
NetwerkSTARZ
MakerRonald D. Moore
CastCaitríona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix, Sophie Skelton, Richard Rankin, Robias Menzies, César Domboy, Lauren Lyle, John Bell
KijkenBekijk direct op Ziggo Movies & Series
KijkenBekijk direct op Netflix

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie Outlander online kijken?

    Outlander is zowel op Ziggo Movies & Series als op Netflix te zien in Nederland. Op Netflix is seizoen 6 sinds 7 maart 2023 te streamen.

  • Wanneer komt Outlander seizoen 7 op Netflix Nederland?

    Op dit moment is het nog niet bekendgemaakt wanneer het zevende seizoen van Outlander op Netflix verschijnt. Zodra we meer weten, hoor je het van ons via je mail.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.