Wanneer komt Outer Banks seizoen 4 op Netflix?

In 2023 waren de Pogues eindelijk terug om op zoek te gaan naar een nieuwe schat. Maar vormt het derde seizoen van Outer Banks het einde van de serie of komen er nog meer afleveringen? En wanneer komt Outer Banks seizoen 4 op Netflix? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Outer Banks’ seizoen 4?

Na het tweede seizoen moesten we behoorlijk lang op goed nieuws wachten, maar toen werd duidelijk dat er tóch een derde seizoen kwam. Gelukkig was Netflix met het aankondigen van een vierde seizoen een stuk sneller. Dit deden ze zelfs nog vóór het verschijnen van seizoen 3.

In het weekend voor de première van de nieuwe afleveringen vond namelijk het Poguelandia Fan Event plaats en daar liet de streaminggigant doorschemeren dat er nóg een seizoen gemaakt gaat worden. De makers zeiden hier het volgende over:

🗣️ “Poguelandia tot leven zien komen was ronduit spectaculair. De Pogues beleven het avontuur van hun leven, en nu kunnen we daar nog meer wendingen en twists van laten zien in een vierde seizoen. Bedankt aan Netflix, onze cast en de geweldige fans die geholpen hebben om dit mogelijk te maken.”
– Co-creators Jonas Pate, Josh Pate en Shannon Burke

Wanneer komt ‘Outer Banks’ seizoen 4 op Netflix Nederland?

Het is dus wel al bekend dát er een vierde seizoen komt, maar we weten nog niet wánneer dat dan verschijnt. Waarschijnlijk duurt het nog minstens tot 2024, aangezien nog niet naar buiten gebracht is dat de productie al is gestart. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons een meer informatie geeft.

Waar gaat het verhaal van ‘Outer Banks’ over?

Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.

TitelOuter Banks
SoortSerie
Jaar2020-
Duur4 seizoenen
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb7,6 uit 53.000 stemmen
MakersShannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
CastChase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Charles Esten, Drew Starkey, Austin North, Carlacia Grant, Adina Porter

Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.