Wanneer komt ‘The Other Black Girl’ seizoen 2 op Disney+?

Disney+ kwam in september 2023 met een splinternieuwe mysterieuze dramaserie: The Other Black Girl. Het complete eerste seizoen hiervan is nu te bingen, maar blijft het daarbij? Oftewel: komt er een The Other Black Girl seizoen 2 op Disney+? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Alles over ‘The Other Black Girl’ seizoen 2

In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over The Other Black Girl seizoen 2, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een The Other Black Girl seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘The Other Black Girl’ seizoen 2?

The Other Black Girl is gebaseerd op de bestseller van Zakiya Dalila Harris en dit is natuurlijk een afgesloten verhaal. Toch lenen het einde van de serie en de verhaallijnen zich zeker nog voor een tweede seizoen.

Op dit moment hebben Disney en Hulu echter nog niet laten weten wat er in de toekomst met The Other Black Girl gaat gebeuren. Doordat de serie nog niet verlengd maar ook niet gecanceld is, liggen alle opties nog open. Wij werken deze pagina direct bij zodra er meer nieuws is.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Wanneer komt ‘The Other Black Girl’ seizoen 2 op Disney+?

Op dit moment is het dus nog niet zeker óf er een tweede seizoen komt en kunnen we ook nog niet vertellen wanneer je ernaar kunt kijken. Mocht The Other Black Girl nou nog terugkeren, dan zullen de nieuwe afleveringen waarschijnlijk pas in 2024 te zien zijn.

Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

The Other Black Girl | Official Trailer | Hulu

Waar gaat het verhaal van ‘The Other Black Girl’ over?

Nella, een redactieassistente, wordt als het enige zwarte meisje bij haar bedrijf vaak gemarginaliseerd. Als Hazel hogerop klimt, ontdekt Nella dat er iets sinisters aan de hand is.

TitelJustified: City Primeval
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieWestern, Drama, Misdaad
CastTimothy Olyphant, Boyd Holbrook, Aunjanue Ellis-Taylor, Vondie Curtis-Hallm, Adelaide Clemens, Alexander Pobutsky

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.