Wanneer komt ‘Only Murders in the Building’ seizoen 4 op Disney+?

In 2023 mochten Charles, Oliver en Mabel zich weer op een nieuwe moord storten. Maar is het na de tien afleveringen van het derde seizoen voorbij of gaan er nóg meer volgen? Oftewel: komt er een Only Murders in the Building seizoen 4 op Disney+? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Alles over ‘Only Murders in the Building’ seizoen 4

In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over Only Murders in the Building seizoen 4, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Only Murders in the Building seizoen 4?
📅 Wanneer komt seizoen 4?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Only Murders in the Building’ seizoen 4?

Only Murders in the Building is een gigantisch succes. De serie krijgt op IMDb een verbluffend cijfer van een 8,1 en weet keer op keer grote acteurs aan zich te verbinden. Zo vulden in 2023 Meryl Streep en Paul Rudd de cast aan.

Er zullen dus heel veel mensen hopen op een vierde seizoen. Helaas is dat op dit moment nog niet bevestigd. Zodra er meer nieuws is en we zeker weten dat Only Murders in the Building nog een keer terugkeert werken we deze pagina direct bij.

Only Murders in the Building | Season 3 Trailer | Hulu

Wanneer komt ‘Only Murders in the Building’ seizoen 4 op Disney+?

Op dit moment is het dus nog niet zeker óf er een vierde seizoen komt en kunnen we ook nog niet vertellen wanneer je ernaar kunt kijken. Mocht Only Murders in the Building nou nog terugkeren, dan is de kans groot dat dat pas in de zomer van 2024 zal gebeuren.

Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Only Murders in the Building’ over?

Only Murders In The Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.

TitelOnly Murders in the Building
Jaar2021–
SoortSerie
TaalEngels
Duur3 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Komedie
IMDb8,1 uit 117.000 stemmen
MakersJohn Hoffman, Steve Martin
CastSelena Gomez, Steve Martin, Martin Short

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.