Wanneer is ‘Only Murders in the Building’ seizoen 4 te zien op Disney+?

In 2023 mochten Charles, Oliver en Mabel zich weer op een nieuwe moordzaak storten. Maar daarmee zijn de speurneuzen nog niet klaar, want het is voor de vierde keer tijd voor een ‘murder in the building’. Wij vertellen je wanneer seizoen 4 van Only Murders in the Building op het programma staat.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Only Murders in the Building’ seizoen 4 verschijnt op déze datum

Only Murders in the Building is een gigantisch succes. De serie krijgt op IMDb een verbluffend cijfer van een 8,1 en weet keer op keer grote acteurs aan zich te verbinden. Zo gaan we in de nieuwe afleveringen Kumail Nanjiani en Melissa McCarthy terugzien. Maar wanneer is het nou eindelijk zover? Disney heeft onlangs de releasedatum gedeeld: op dinsdag 27 augustus zal de allereerste aflevering verschijnen.

Altijd op de hoogte blijven? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Dit kun je verwachten van ‘Only Murders in the Building’ seizoen 4

De eerste teaser vertelt ons al het een en ander over het splinternieuwe seizoen. Aan het einde van seizoen 3 zagen we natuurlijk hoe Zazz Pataki, Charles’ stuntdubbel, doodgeschoten werd. Terwijl ons favoriete trio zich afvraagt of Charles niet zelf het slachtoffer had moeten zijn, stappen ze op het vliegtuig naar Los Angeles. Er is namelijk een studio die een film wil maken over hun welbekende podcast.

Uiteraard bestaat de cast naast een hoop nieuwe gezichten ook uit genoeg oude vertrouwde acteurs. We zien onder meer Selena Gomez (Mabel), Martin Short (Oliver), Steve Martin (Charles), Michael Cyril Creighton (Howard), Da’Vine Joy Randolph (Detective Dee Williams) en Meryl Streep (Loretta) terug.

Meer informatie over de serie

Only Murders In The Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.

TitelOnly Murders in the Building
Jaar2021–
SoortSerie
TaalEngels
Duur4 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Komedie
IMDb8,1 uit 117.000 stemmen
MakersJohn Hoffman, Steve Martin
CastSelena Gomez, Steve Martin, Martin Short

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.