Wanneer komt ‘One Piece’ seizoen 2 op Netflix?

Netflix heeft met de live-actionversie van One Piece een echte hit te pakken. Deze serie is gebaseerd op een razend populaire anime en werd nu al door ontzettend veel abonnees bekeken. Een belangrijke vraag die dan natuurlijk opkomt is: komt er een One Piece seizoen 2 op Netflix? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een One Piece seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘One Piece’ seizoen 2?

One Piece domineert de hitlijsten van Netflix en deed het in zijn eerste weekend zelfs beter dan toptitels als Wednesday en Stranger Things (seizoen 4). De makers gooiden er dan ook een gigantisch budget van maar liefst 144 miljoen dollar tegenaan. En opnieuw doet de streamingdienst een graai uit de buidel, want de serie wordt officieel verlengd met een tweede seizoen. Dit heeft Netflix via diens social media-kanalen laten weten.

Wanneer komt ‘One Piece’ seizoen 2 op Netflix Nederland?

Op dit moment is het dus wel al bekend dát er een tweede seizoen van One Piece in de koker zit, maar weten we nog niet wanneer we daar dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘One Piece’ over?

In deze liveaction-bewerking van de populaire manga maakt de jonge piraat met de strooien hoed Monkey D. Luffy een epische reis met zijn bonte bemanning op zoek naar schatten.

TitelOne Piece
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Fantasy
CastIñaki Godoy, Emily Rudd, Mackenyu, Jacob Romero Gibson, Taz Skylar, Vincent Regan, Jeff Ward, Morgan Davies

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.