Wanneer komt ‘Not Dead Yet’ seizoen 2 op Disney+ in Nederland?

Op Disney+ kun je nu het eerste seizoen van de hilarische sitcom Not Dead Yet bingen. De serie met Gina Rodriguez heeft inmiddels een tweede seizoen gekregen dat in Amerika ook al te zien is, maar in Nederland blijven we nog even achter. Is het al bekend wanneer seizoen 2 ook hier naar Disney+ komt?

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Wanneer verschijnt ‘Not Dead Yet’ seizoen 2 op Disney+?

Vorige zomer verscheen de sitcom Not Dead Yet op Disney+. Het verhaal draait om Nell, een vrouw die alles kwijt is. Om toch nog geld te verdienen, gaat ze overlijdensberichten schrijven voor de krant. En dan krijgt ze advies uit onverwachte hoek. Het verhaal was gebaseerd op de bestseller Confessions of a Forty-Something F**k Up van Alexandra Potter.

In Amerika stond het tweede seizoen in februari 2024 op het programma. Een Nederlandse releasedatum is er echter nog niet. De kans is groot dat de serie wel naar Disney+ komt in de toekomst, maar wanneer het zover is moet nog blijken.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Zo kun je het tweede seizoen van ‘Not Dead Yet’ nu al zien

Amerikaanse kijkers hebben meer geluk, want bij hen is het tweede seizoen van Not Dead Yet dus al te zien. Wij moeten wachten nader order, maar tot die tijd kun je ook hier al naar de nieuwe afleveringen kijken door het gebruik van een goede VPN. Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar Not Dead Yet bij de Amerikaanse streamingdienst Hulu kijken. Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. In een paar simpele stappen werkt het gebruik van dit systeem als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk
  3. Ga direct naar Not Dead Yet bij de streamingdienst Hulu en begin met kijken! 🍿

Komt er een ‘Not Dead Yet’ seizoen 3?

Helaas hebben we slecht nieuws, want Not Dead Yet komt na twee seizoenen tot een einde. De Amerikaanse zender ABC heeft ervoor gekozen om het verhaal niet te vervolgen.

Meer informatie over de serie

Not Dead Yet gaat over Nell Serrano (Gina Rodriguez). Zonder geld en sinds kort weer vrijgezel wil ze haar leven en carrière, welke zij tien jaar geleden achterliet, weer oppakken. Wanneer ze de enige baan vindt die te krijgen is, het schrijven van overlijdensberichten, krijgt Nell levensadviezen vanuit een onverwachte hoek.

TitelNot Dead Yet
Jaar2023-2024
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
GenreKomedie, Fantasy
MakersCasey Johnson, David Windsor
CastGina Rodriguez, Hannah Simone, Lauren Ash, Rick Glassman, Joshua Banday, Angela E. Gibbs

Synopsis: Disney+

Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.