Wanneer verschijnt aflevering 3 van ‘Wie is de Mol’ streaming-editie?

Wie is de Mol? Die legendarische woorden worden ook in juni 2024 weer uitgesproken. Het is dan namelijk tijd voor een speciale streaming-editie van het populaire programma. Kijk jij nu al uit naar de nieuwe episode, maar heb je geen idee wanneer die verschijnt? In dit artikel helpen we je uit de brand en beantwoorden we de vraag: wanneer komt aflevering 3 van Wie is de Mol? Ook laten we weten hoeveel afleveringen er precies zullen verschijnen.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wanneer verschijnt aflevering 3 van ‘Wie is de Mol’ 2024?

Na Anna Gimbrère is er nóg een Mol naar boven gekropen. Tien onbekende kandidaten zijn vertrokken naar het betoverende Oman, ogenschijnlijk voor een nieuw spelprogramma. Daar blijken ze ineens onderdeel uit te maken van het immens populaire Wie Is De Mol. Er is een saboteur in hun midden die ze zullen moeten ontmaskeren.

Sinds 28 juni zie je hoe het de deelnemers vergaat. Iedere vrijdag is het tijd voor een splinternieuwe aflevering en dit betekent dat de derde aflevering te zien zal zijn op vrijdag 5 juli. Ook aflevering 4 bekijk je op die dag.

Uitzendschema van dit seizoen

Iedere vrijdag komen er twee nieuwe afleveringen online en dit duurt vier weken lang. Dit betekent dat er in totaal acht afleveringen volgen, waarvan je de laatste twee op vrijdag 19 juli bekijkt. Hieronder vind je het uitzendschema van het seizoen.

AfleveringWeekdagDatum
1 ✅Vrijdag28 juni 2024
2 ✅Vrijdag28 juni 2024
3Vrijdag5 juli 2024
4Vrijdag5 juli 2024
5Vrijdag12 juli 2024
6Vrijdag12 juli 2024
7Vrijdag19 juli 2024
8Vrijdag19 juli 2024

Meer informatie over het programma

Vier weken lang voeren de kandidaten spectaculaire, intrigerende en soms angstaanjagende opdrachten uit om de pot te spekken. In het programma waarin niets is wat het lijkt, moeten de kandidaten inventief en volhardend zijn, lef hebben en samenwerken, maar altijd met de belangrijkste vraag in het achterhoofd: wie is te vertrouwen en wie niet? De jacht op de Mol is geopend!

TitelWie is de Mol? streaming-editie
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieSpelprogramma
PresentatorHila Noorzai

Synopsis: AVROTROS

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.