Wanneer komt er een nieuwe aflevering van ‘The Mandalorian’ op Disney+?

Na twee jaar wachten is het eindelijk zover: het nieuwe seizoen van The Mandalorian is van start gegaan op Disney+. Kijk jij nu al uit naar de nieuwe aflevering, maar heb je geen idee wanneer die verschijnt? In dit artikel helpen we je dan uit de brand en beantwoorden we de vraag: wanneer komt er een nieuwe aflevering van The Mandalorian online? Ook laten we weten hoe laat je klaar kunt gaan zitten.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Wanneer verschijnt er een nieuwe aflevering van ‘The Mandalorian’ op Disney+?

Het derde seizoen van The Mandalorian is inmiddels tot een einde gekomen. Op woensdag 19 april verscheen de achtste en laatste aflevering op Disney+.

Het derde seizoen van de hitserie is nu dus volledig te zien. Nu is het wachten op een vierde seizoen, dat gelukkig al bevestigd is. Wanneer dit verschijnt, weten we echter nog niet. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail. Hieronder bekijk je nog het uitzendschema van het eerste seizoen.

AfleveringWeekdagDatum Nederlandse tijd
1Woensdag1 maart 202309:00 uur
2Woensdag8 maart 202309:00 uur
3Woensdag15 maart 202309:00 uur
4Woensdag22 maart 202309:00 uur
5Woensdag29 maart 202309:00 uur
6Woensdag5 april 202309:00 uur
7Woensdag12 april 202309:00 uur
8Woensdag19 april 202309:00 uur

Hoe laat komen afleveringen van ‘The Mandalorian’ online?

Wat veel fans ook willen weten is hoe laat ze dan precies klaar moeten zitten. Helaas hebben we slecht nieuws, want er op dinsdagavond voor wakker blijven heeft geen zin. In Amerika verschijnen de afleveringen namelijk iedere woensdag precies om 00:00 uur op Disney+. Door het tijdsverschil moeten wij er gevoelsmatig alleen íéts langer op wachten. Bij ons verschijnen de afleveringen negen uur later, dus om 09:00 uur ’s ochtends (Nederlandse tijd).

Dit is omgerekend exact gelijk aan de tijd dat de nieuwste episode elke woensdagnacht in de Verenigde Staten worden toegevoegd (om 12 AM Eastern Time).

Meer informatie over de serie

De reizen van de Mandalorian door het Star Wars-universum gaan door. Ooit een eenzame premiejager, wordt Din Djarin (Mandalorian) herenigd met Grogu. Hij zal oude bondgenoten tegenkomen en nieuwe vijanden maken terwijl hij en Grogu de reis samen voortzetten.

TitelThe Mandalorian
Jaar2019-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieFantasy, Actie, Avontuur
IMDb8,7 uit 498.000 stemmen
RegisseurJon Favreau
CastPedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Carl Weathers, Misty Rosas, Chris Bartlett, Rio Hackford, Ming-Na Wen, Katy O’Brian

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.