Wanneer komt er een nieuwe aflevering van ‘Succession’ op HBO Max?

In maart 2023 was het eindelijk zover: toen keerde de onwijs populaire serie Succession terug naar HBO Max. Kijk jij al uit naar de nieuwste aflevering, maar heb je geen idee wanneer die verschijnt? In dit artikel helpen we je dan uit de brand en beantwoorden we de vraag: wanneer komt er een nieuwe aflevering van Succession op HBO Max? Ook laten we weten hoe laat je klaar kunt gaan zitten.

Wanneer verschijnt er een nieuwe aflevering van ‘Succession’ op HBO Max?

Het vierde seizoen van Succession is inmiddels tot een einde gekomen. Op maandag 29 mei verscheen de tiende en laatste aflevering op HBO Max. Dit was een dagje later dan in Amerika verscheen.  Daar was het iedere zondagavond om 21:00 uur zover, maar vanwege het tijdsverschil waren wij pas de dag daarna aan de beurt.

Het vierde dat uit tien afleveringen bestaat, is nu dus volledig te zien. Dit betekent dat er geen nieuwe aflevering van Succession meer gaat komen, want een vijfde seizoen staat helaas niet op de planning.

Hoe laat komen afleveringen van ‘Succession’ online?

De ervaring leert dat HBO Max nieuwe afleveringen van series vaak tussen 03:00 uur en 09:00 uur ‘s ochtends live zet. Deze tijdsperiode kun je voor Succession dus ook aanhouden.

Doordat de serie tegelijkertijd on demand in première gaat als op de Amerikaanse tv, is het waarschijnlijk dat nieuwe afleveringen al om 03:00 uur ‘s ochtends te zien zijn. Als het in Amerika namelijk 21:00 uur ‘s avonds is, is het hier door tijdsverschillen zes uur later.

Meer informatie over de serie

De familie Roy staat aan het hoofd van één van de grootste conglomeraten in media en entertainment wereldwijd: Waystar Royco. We volgen de snel veranderende wereld waarin zij zich begeven wanneer de vader besluit om uit het bedrijf te stappen. Wie zal de opvolger van de mediamagnaat zijn?

TitelSuccession
SoortSerie
Jaar2018-
Duur4 seizoenen
CategorieDrama
IMDb8,8 uit 162.000 stemmen
MakerJesse Armstrong
CastBrian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Alan Ruck, J. Smith-Cameron, Scott Nicholson

Synopsis: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.