Wanneer komt de nieuwe aflevering van ‘Secret Invasion’ online?

In juni 2023 is de gloednieuwe Marvel-serie Secret Invasion in première gegaan op Disney+. Kijk jij nu al uit naar de nieuwe aflevering, maar heb je geen idee wanneer die verschijnt? In dit artikel helpen we je dan uit de brand en beantwoorden we de vraag: wanneer komt er een nieuwe aflevering van Secret Invasion online? Ook laten we weten hoe laat je klaar kunt gaan zitten.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Wanneer verschijnt een nieuwe aflevering van ‘Secret Invasion’ op Disney+?

Op dit moment is het eerste seizoen van Secret Invasion tot een einde gekomen. Op woensdag 26 juli verscheen de zesde en laatste aflevering van het eerste seizoen. Het is op dit moment nog niet duidelijk of er ook een tweede seizoen komt.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1 ✅Woensdag21 juni 202309:00 uur ‘s ochtends
2 ✅Woensdag28 juni 202309:00 uur ‘s ochtends
3 ✅Woensdag5 juli 202309:00 uur ‘s ochtends
4 ✅Woensdag12 juli 202309:00 uur ‘s ochtends
5 ✅Woensdag19 juli 202309:00 uur ‘s ochtends
6 ✅Woensdag26 juli 202309:00 uur ‘s ochtends

Hoe laat komen afleveringen van ‘Secret Invasion’ online?

Wat natuurlijk ook handig is om te weten, is hoe laat je dan precies klaar moet zitten. In dat opzicht is het goed om te weten dat Disney+ nieuwe afleveringen van series vaak live zet op het moment dat het op de locatie van hun hoofdkantoor in de Verenigde Staten middernacht wordt. Dit is dus 00:00 uur Pacific Standard Time. Vanwege de tijdsverschillen is het bij ons wat later; hier in Nederland is het dan 09:00 uur ‘s ochtends. Dit is het tijdstip waarop je nieuwe afleveringen van Secret Invasion kunt verwachten.

Marvel Studios’ Secret Invasion | Official Trailer | Disney+

Meer informatie over de serie

In de nieuwe Marvel Studios-serie Secret Invasion, die zich afspeelt in het huidige MCU, hoort Nick Fury van een clandestiene invasie van de aarde, door een factie van vormveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden.

TitelSecret Invasion
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
CastSamuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Emilia Clarke, Olivia Colman, Kinsley Ben-Adir

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.