Wanneer komt aflevering 6 van ‘The Mole’ seizoen 2 op Netflix?

Who is the Mole? Ook de Amerikaanse variant van WIDM is in 2024 terug op het kleine scherm. Op vrijdag 28 juni 2024 keek je naar de eerste vijf afleveringen, waarin weer druk gespeurd kan worden naar een saboteur. Kijk jij nu al uit naar de nieuwe episode, maar heb je geen idee wanneer die verschijnt? In dit artikel helpen we je uit de brand en beantwoorden we de vraag: wanneer komt aflevering 6 van The Mole op Netflix? Ook laten we weten hoeveel afleveringen er precies zullen verschijnen.

Wanneer verschijnt aflevering 6 van ‘The Mole’ seizoen 2?

In 2022 kon je voor het eerste kijken naar The Mole. Deze spelshow zit hetzelfde in elkaar als Wie is de Mol en De Mol België: een groep mensen probeert geld in de pot te spelen, maar er is één iemand in hun midden die de boel saboteert. Het tweede seizoen van de serie wordt in drie delen live gezet, steeds op de vrijdag.

Dit betekent dat de zesde aflevering van seizoen 2 te zien zal zijn op vrijdag 5 juli. Ook aflevering 7 en 8 bekijk je op die dag. Hieronder bekijk je het uitzendschema van het seizoen.

AfleveringWeekdagReleasedatum
1Vrijdag28 juni 2024
2Vrijdag28 juni 2024
3Vrijdag28 juni 2024
4Vrijdag28 juni 2024
5Vrijdag28 juni 2024
6Vrijdag5 juli 2024
7Vrijdag5 juli 2024
8Vrijdag5 juli 2024
9Vrijdag12 juli 2024
10Vrijdag12 juli 2024

Ook Nederlandse ‘Wie is de Mol’ streaming-editie van start

Terwijl de Amerikaanse Mol ontmaskerd wordt, is er ook een Nederlandse Mol naar boven gekropen. Tien onbekende kandidaten zijn vertrokken naar het betoverende Oman, ogenschijnlijk voor een nieuw spelprogramma. Daar blijken ze ineens onderdeel uit te maken van het immens populaire WIDM. Er is een saboteur in hun midden die ze zullen moeten ontmaskeren. Vanaf vrijdag 28 juni zie je hoe het de deelnemers vergaat. Vrijdagen kun je voortaan dus zowel de Amerikaanse als de Nederlandse versie bekijken.

→ Benieuwd naar de Nederlandse versie? Bekijk direct Wie is de Mol? streaming-editie 🤩

Meer informatie over het programma

In deze nieuwe versie van de klassieke cultserie voltooien twaalf spelers uitdagingen terwijl ze proberen vast te stellen wie van hen de missies saboteert.

TitelThe Mole
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieReality, Spelshow

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.