Uitzendschema: wanneer verschijnt er een nieuwe aflevering van ‘Máxima’?

De nieuwe serie over Máxima Zorreguieta is van start gegaan. Op zaterdag 20 april kon je op Videoland en RTL kijken naar aflevering 1. Kijk jij nu al uit naar de nieuwe episode, maar heb je geen idee wanneer die verschijnt? In dit artikel helpen we je uit de brand en beantwoorden we de vraag: wanneer komt er een nieuwe aflevering van Máxima? Ook laten we weten hoeveel afleveringen er precies zullen verschijnen.

Alleen de eerste aflevering van ‘Máxima’ komt op tv

Máxima is een nieuwe serie over Máxima. In het eerste seizoen duiken we in haar jeugd in Argentinië en New York en zien we hoe ze smoorverliefd wordt op de Nederlandse kroonprins Willem-Alexander. De allereerste aflevering werd op zaterdag 20 april om 21:35 uur uitgezonden op RTL 4. De rest van de serie, dus de overige vijf episodes, komen exclusief naar Videoland.

Wanneer verschijnt aflevering 3 van ‘Máxima’ op Videoland?

Het eerste seizoen van Máxima startte dus op zaterdag 20 april 2024. We begonnen gelijk goed met twee afleveringen, waarna je op wekelijkse episodes kunt rekenen. Iedere zaterdag kun je zien hoe het verhaal van Máxima (Delfina Chaves) en Willem-Alexander (Martijn Lakemijer) verdergaat. Dit betekent dat de derde aflevering te zien zal zijn op zaterdag 27 april. Hieronder bekijk je het uitzendschema van het seizoen.

AfleveringWeekdagDatumOok op RTL?
1 ✅Zaterdag20 april 2024✔️
2 ✅Zaterdag20 april 2024✖️
3Zaterdag27 april 2024✖️
4Zaterdag4 mei 2024✖️
5Zaterdag11 mei 2024✖️
6Zaterdag18 mei 2024✖️

Hoeveel afleveringen heeft ‘Máxima’ seizoen 1?

Het eerste seizoen van Máxima bestaat uit zes afleveringen, waardoor de seizoensfinale op zaterdag 18 mei valt. De afleveringen verschijnen in de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 00:00 en 04:00 uur in het aanbod van RTL’s streamingdienst, dus als je klaar wilt zitten is dat het moment.

Meer informatie over de serie

De zesdelige high-end dramaserie vertelt het fascinerende levensverhaal van Koningin Máxima tot aan de verloving met de Nederlandse kroonprins, gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten.


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.