Wanneer komt er een nieuwe aflevering van ‘Good Luck Guys’?

Goed nieuws voor alle film- en serieliefhebbers, want afgelopen weekend is de gloednieuwe serie Good Luck Guys in première gegaan op Amazon Prime Video. In deze unieke survivalstrijd nemen zes bekende influencerkoppels het in verschillende proeven tegen elkaar op. Het doel? Zonder rijkdom zo lang mogelijk overleven op een onbewoond eiland. Kijkers konden direct genieten van de eerste drie afleveringen. Maar wanneer komt er een nieuwe aflevering online?

Zo werkt het nieuwe programma ‘Good Luck Guys’ op Amazon Prime Video

Het unscripted programma volgt twaalf influencers op een verlaten strand in Thailand. Ontdaan van alle luxe en rijkdom proberen ze hun innerlijke avonturier te vinden. Zij vormen samen zes duo’s. In allerlei verschillende opdrachten gaan zij de strijd met elkaar aan voor een plek in de volgende aflevering. Het programma wordt gepresenteerd door Robert Rodenburg. Hij won in 2021 Expeditie Robinson, waardoor hij als geen ander weet hoe het is om te overleven op een onbewoond eiland.

Dit is het uitzendschema van ‘Good Luck Guys’

Op vrijdag 27 oktober 2023 zijn de eerste drie afleveringen op Amazon Prime Video verschenen. De volgende episodes zullen ook iedere week op vrijdag online komen. Dit betekent dat aflevering 6 van Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter op vrijdag 17 november te zien zal zijn. Hieronder bekijk je het uitzendschema van het gehele seizoen.

AfleveringDatum
✅ 1Vrijdag 27 oktober 2023
✅ 2Vrijdag 27 oktober 2023
✅ 3Vrijdag 27 oktober 2023
✅ 4Vrijdag 3 november 2023
✅ 5Vrijdag 10 november 2023
6Vrijdag 17 november 2023
7Vrijdag 24 november 2023
8Vrijdag 1 december 2023

Hoeveel afleveringen heeft de realityserie?

De spiksplinternieuwe realityserie Good Luck Guys zal in totaal bestaan uit acht afleveringen. Omdat er op vrijdag 27 oktober direct drie te zien waren, zal er gedurende de vijf weken overige weken iedere vrijdag een nieuwe aflevering online verschijnen. Dit betekent dat de allerlaatste aflevering op vrijdag 1 december te zien zal zijn.

Meer informatie over de realityserie

TitelGood Luck Guys
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorRobbert Rodenburg
DeelnemersSharon Ipema, Esmée Ipema, Harrie Snijders, Jotti Verbruggen, Timon Verbeeck, Quinn Bezemer, Monse Husain, Quentin Steenwinkel, Faisel Abdoelhak, Ziggy Krassenberg, Ricochet Aloefa, Venora Salas Rebolledo

Synopsis: Amazon Prime Video

Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.