Wanneer komt de nieuwe aflevering van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’?

Het meest spraakmakende programma van de Nederlandse en Vlaamse televisie is weer terug: Ex On The Beach: Double Dutch. Acht single mannen en vrouwen zijn naar een paradijselijk oord vertrokken om hun vakantie te laten verzieken door hun exen. Kijk jij al uit naar de nieuwe aflevering, maar heb je geen idee wanneer die verschijnt? In dit artikel helpen we je dan uit de brand en beantwoorden we de vraag: wanneer komt er een nieuwe aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch? Ook laten we weten op welke dag en hoe laat je klaar kunt gaan zitten.

Wanneer komt de nieuwe aflevering van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’?

Het negende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is in volle gang, maar wanneer is de nieuwe aflevering eigenlijk te zien? Op zondag 11 juni is het zover en verschijnt alweer de vierde aflevering op MTV. Volg je de serie op Videoland? Dan moet je twee dagen langer geduld hebben en kan je de nieuwe aflevering op dinsdag 13 juni zien.

Het aantal afleveringen van het negende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is nog niet officieel naar buiten gebracht, maar de afgelopen delen telden steeds negen episodes. Mocht dat weer het geval zijn, dan zou het uitzendschema op MTV en Videoland er als volgt uit komen te zien.

AfleveringWeekdag (MTV)Datum (MTV)Weekdag (Videoland)Datum (Videoland)
1 ✅Zondag14 mei 2023Dinsdag16 mei 2023
2 ✅Zondag21 mei 2023Dinsdag23 mei 2023
3 ✅Zondag28 mei 2023Dinsdag30 mei 2023
4 ✅Zondag4 juni 2023Dinsdag6 juni 2023
5Zondag11 juni 2023Dinsdag13 juni 2023
6Zondag18 juni 2023Dinsdag20 juni 2023
7Zondag25 juni 2023Dinsdag27 juni 2023
8Zondag2 juli 2023Dinsdag4 juli 2023
9Zondag9 juli 2023Dinsdag11 juli 2023

Op welke dag komt ‘Ex On The Beach’?

Ex On The Beach: Double Dutch verschijnt op zondagen op MTV. Deze uitzendingen zijn op die dagen ook online via je provider, zoals hier bij Ziggo en hier bij KPN, live en terug te kijken. Videoland-kijkers moeten wat langer wachten en kunnen iedere week op dinsdag een nieuwe episode bekijken.

Hoe laat komt de nieuwe aflevering van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’?

Wat veel fans ook willen weten is hoe laat ze dan precies klaar moeten zitten voor een nieuwe aflevering. Kijk je zondag op MTV of via een van de providers, dan kun je de aflevering om 22:00 uur ‘s avonds verwachten. Op Videoland verschijnen de nieuwe afleveringen twee dagen later, op de dinsdagen, maar wel wat eerder: meestal tussen 00:00 en 04:00 uur ‘s ochtends.

“NOEM ME de BEFKONING van de VILLA” | EOTBDD S9: Profiles

Meer informatie over de serie

Acht singles zijn naar een zonnige vakantiebestemming gevlogen om een paar weken te feesten, te flirten en te daten, maar hun vakantie wordt wreed verstoord als hun exen één voor één aanspoelen. De ene ex wil wraak, de andere wil zijn vorige relatie een nieuw leven inblazen, maar één ding is in ieder geval duidelijk: dit gaat hoe dan ook een hoop drama opleveren. Onder iedere prille vakantieliefde wordt een bom gedropt als er een spook uit het verleden opduikt en de vraag blijft iedere keer weer: welke EX is NEXT?

TitelEx on the Beach: Double Dutch
SoortSerie
Jaar2016-
TaalNederlands
Duur9 seizoenen
CategorieReality

Synopsis: MTV

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.