Wanneer komt de nieuwe aflevering van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’?

Het meest spraakmakende programma van de Nederlandse en Vlaamse televisie is weer terug: Ex On The Beach: Double Dutch. Acht single mannen en vrouwen zijn naar een paradijselijk oord vertrokken om hun vakantie te laten verzieken door hun exen. Kijk jij al uit naar de nieuwe aflevering, maar heb je geen idee wanneer die verschijnt? In dit artikel helpen we je dan uit de brand en beantwoorden we de vraag: wanneer komt er een nieuwe aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch? Ook laten we weten op welke dag en hoe laat je klaar kunt gaan zitten.

Wanneer komt de nieuwe aflevering van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’?

Het negende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is inmiddels tot een einde gekomen. Op zondag 9 juli verscheen alweer de negende en laatste aflevering op MTV. Volgde je de serie op Videoland? Dan moest je twee dagen langer geduld hebben en kon je de nieuwe aflevering op dinsdag 11 juli zien. Er staat nog wel een reünie op het programma. Het uitzendschema van de negende seizoen zal er als volgt uit.

AfleveringWeekdag (MTV)Datum (MTV)Weekdag (Videoland)Datum (Videoland)
1 ✅Zondag14 mei 2023Dinsdag16 mei 2023
2 ✅Zondag21 mei 2023Dinsdag23 mei 2023
3 ✅Zondag28 mei 2023Dinsdag30 mei 2023
4 ✅Zondag4 juni 2023Dinsdag6 juni 2023
5 ✅Zondag11 juni 2023Dinsdag13 juni 2023
6 ✅Zondag18 juni 2023Dinsdag20 juni 2023
7 ✅Zondag25 juni 2023Dinsdag27 juni 2023
8 ✅Zondag2 juli 2023Dinsdag4 juli 2023
9 ✅Zondag9 juli 2023Dinsdag11 juli 2023

Wanneer is seizoen 10 van ‘Ex On The Beach’ te zien?

Nu het seizoen afgelopen is, wordt het weer tijd om uit te kijken naar een nieuwe groep singles. Er komt op zeker een tiende seizoen, maar wanneer dan? Dat is op dit moment nog niet bekend. Wij vullen deze pagina aan als er nieuwtjes zijn, maar zullen het ook laten weten via onze social media-kanalen en via je mail.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Op welke dag komt ‘Ex On The Beach’?

Ex On The Beach: Double Dutch verscheen op zondagen op MTV. Deze uitzendingen waren op die dagen ook online via je provider, zoals hier bij Ziggo en hier bij KPN, live en terug te kijken. Videoland-kijkers moesten wat langer wachten en konden iedere week op dinsdag een nieuwe episode bekijken.

Hoe laat komt de nieuwe aflevering van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’?

Wat veel fans ook wilden weten, was hoe laat ze dan precies klaar moesten zitten voor een nieuwe aflevering. Keek je zondag op MTV of via een van de providers, dan kon je de aflevering om 22:00 uur ’s avonds verwachten. Op Videoland verschenen de nieuwe afleveringen twee dagen later, op de dinsdagen, maar wel wat eerder: meestal tussen 00:00 en 04:00 uur ’s ochtends.

Meer informatie over de serie

Acht singles zijn naar een zonnige vakantiebestemming gevlogen om een paar weken te feesten, te flirten en te daten, maar hun vakantie wordt wreed verstoord als hun exen één voor één aanspoelen. De ene ex wil wraak, de andere wil zijn vorige relatie een nieuw leven inblazen, maar één ding is in ieder geval duidelijk: dit gaat hoe dan ook een hoop drama opleveren. Onder iedere prille vakantieliefde wordt een bom gedropt als er een spook uit het verleden opduikt en de vraag blijft iedere keer weer: welke EX is NEXT?

TitelEx on the Beach: Double Dutch
SoortSerie
Jaar2016-
TaalNederlands
Duur9 seizoenen
CategorieReality

Synopsis: MTV

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.