Wanneer komt er een nieuwe aflevering van ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’?

Binnenkort verschijnt er een Eating With My Ex-spinoff en die heet Eating With my Enemy: Going Dutch. Realitysterren gaan hierin dus uiteten met een gezworen vijand en dat belooft weer heerlijke televisie te worden. Kijk jij nu al uit naar de nieuwe aflevering, maar heb je geen idee wanneer die verschijnt? In dit artikel helpen we je uit de brand en beantwoorden we de vraag: wanneer komt er een nieuwe aflevering van Eating With My Enemy: Going Dutch online? Ook laten we weten hoeveel afleveringen er precies zullen verschijnen.

Wanneer verschijnt aflevering 1 van ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’?

Het eerste seizoen van Eating With My Enemy: Going Dutch gaat in december 2023 van start. De datum die je in je agenda kunt zetten is vrijdag 8 december. Er komen drie afleveringen, dus ook op vrijdag 15 december en vrijdag 22 december kijk je naar de nieuwe serie. De afleveringen zijn te zien via discovery+, onder andere verkrijgbaar als add-on kanaal bij Amazon Prime Video. Hieronder bekijk je het uitzendschema.

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag8 december 2023
2Vrijdag15 december 2023
3Vrijdag22 december 2023

Wie zijn de deelnemers van ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’?

Iedere aflevering kijken we naar twee duo’s die het bloed wel onder elkaars nagels vandaan kunnen halen. In de eerste aflevering zijn dat Michella Kox (Echte Meisjes In De Jungle) en Lisa Sace (Ex On The Beach) en Boer Geert en Boer Geert Jan (allebei bekend van Boer Zoekt Vrouw).

Welke vier duo’s in aflevering 2 en 3 verschijnen, is op het moment van schrijven nog niet bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de serie

In de nieuwe spin-off Eating With My Enemy: Going Dutch gaan de deelnemers dit keer niet met hun ex aan tafel, maar met hun vijand! We zijn getuigen van enemies, die na een doodse stilte of flinke ruzie weer bij elkaar aan tafel komen. Een ijzige storm vormt zich boven het restaurant wanneer de enemies tijdens hun diner met intens pittige vragen worden geconfronteerd. Het roept heftige emoties op: van afkeer en verdriet tot aan blijdschap en wie weet zelfs een vorm van verzoening aan het eind? Natuurlijk is de allerlaatste en meest prangende vraag te vinden op de rekening. Kunnen de rivalen hierna samen door één deur of lukt het maar niet om de strijdbijl te begraven?

TitelEating with my Enemy: Going Dutch
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: discovery+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.