Wanneer komt er een nieuwe aflevering van ‘The Boys’ op Prime Video?

Op donderdag 13 juni was het zover en keerde The Boys terug op Amazon Prime Video. Inmiddels is het verhaal van je favoriete superheldenserie in volle gang. Kijk jij nu al uit naar de nieuwe episode, maar heb je geen idee wanneer die verschijnt? In dit artikel helpen we je uit de brand en beantwoorden we de vraag: wanneer komt er een nieuwe aflevering van The Boys op Amazon Prime Video? Ook laten we weten hoeveel afleveringen er precies zullen verschijnen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Wanneer verschijnt er een nieuwe aflevering van ‘The Boys’?

Het nieuwe seizoen van The Boys verscheen in juni en juli 2024. De wereld staat op de rand van de afgrond en Homelander, Butcher en de rest komen weer voor een hoop uitdagingen te staan. Iedere donderdag kon je klaar zitten voor een splinternieuwe aflevering. Dit betekent dat aflevering 8 van seizoen 4 te zien was op donderdag 18 juli.

Gelukkig is er al een vijfde seizoen aangekondigd, dus we kunnen alweer uitkijken naar meer. Hieronder bekijk je nog even het uitzendschema van het vierde seizoen.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1 ✅“Deparment of Dirty Tricks”Donderdag13 juni 2024
2 ✅“Life Among the Septics”Donderdag13 juni 2024
3 ✅“We’ll Keep the Red Flag Flying”Donderdag13 juni 2024
4 ✅“Wisdom of the Ages”Donderdag20 juni 2024
5 ✅“Beware of the Jabberwock, My Son”Donderdag27 juni 2024
6 ✅“Dirty Business”Donderdag4 juli 2024
7 ✅“The Insider”Donderdag11 juli 2024
8 ✅“Assassination Run”Donderdag18 juli 2024

Hoeveel afleveringen heeft ‘The Boys’ seizoen 4?

Tot nu toe hadden alle seizoenen van The Boys acht afleveringen. Ook seizoen 4 week hier niet vanaf. De eerste drie verschenen op donderdag 13 juni, de seizoensfinale stond gepland op donderdag 18 juli.

Hoe laat komt ‘The Boys’ op Amazon Prime Video?

Het is wel handig om te weten hoe laat de gloednieuwe episode verschijnt. Dit is in de Verenigde Staten precies om 00:00 uur ’s nachts, maar omdat we ons in andere tijdszones bevinden, betekent dit dat we in de Nederlandse tijd om 09:00 uur ’s ochtends voor de tv kunnen ploffen.

Meer informatie over het programma

De wereld staat op de rand van de afgrond. Victoria Neuman heeft het Witte Huis binnen handbereik, maar wordt door Homelander onder de duim gehouden. Butcher heeft slechts maanden te leven, is Becca’s zoon kwijt en de rest van de Boys zijn klaar met zijn leugens. Er stond nog nooit zoveel op het spel. Samenwerken is de enige manier om de mensheid te redden voor het te laat is.

TitelThe Boys
Jaar2019-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Komedie, Misdaad
MakerEric Kripke
CastKarl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit, and Jensen Ackles

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.