Wanneer start het nieuwe seizoen van ‘Wie is de Mol’?

Op 9 maart 2024 kregen we eindelijk antwoord op die grote vraag: wie is de Mol? Uit de drie overgebleven finalisten stapte de grote saboteur naar voren. En daarna moeten we het programma weer een tijdje missen. Veel kijkers vragen zich direct af: wanneer start het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Wij zochten het uit.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wanneer komt ‘Wie is de Mol’ weer op tv?

Wie is de Mol? is ieder jaar een vast onderdeel van de seriekalender en dus kunnen we ook volgend jaar weer uitkijken naar de komst van het programma. Helaas moeten we het de rest van 2024 als het goed is wel zonder doen. Maar wanneer staat het seizoen van 2025 op de planning?

Een officiële startdatum hebben we nog niet. Natuurlijk kunnen we wel een schatting maken. Al heel lang wordt het jaar afgetrapt met een nieuwe aflevering van Wie is de Mol. Op de eerste zaterdag van het jaar is het meestal zover. Dat zou in 2025 betekenen dat het programma op zaterdag 4 januari terugkeert. Dit is echter nog niet officieel bevestigd, dus we moeten even afwachten of het ook daadwerkelijk zo is.

Op welke datum staat de jubileumeditie met onbekende Nederlanders gepland?

Goed nieuws, want er komt waarschijnlijk nóg een seizoen aan. 2025 is een jubileumjaar, want dan bestaat het programma maar liefst 25 jaar. Om dat te vieren, is er een seizoen in de maak met onbekende Nederlanders. Dit wordt waarschijnlijk los van het ‘normale’ seizoen uitgezonden, net zoals het jubileumseizoen in 2020.

Wanneer het jubileumseizoen verschijnt, is nog niet bevestigd. In 2020 begon het in september, dus dat zou een goede mogelijkheid kunnen zijn. We houden je via deze pagina altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

📺 Altijd alles weten over de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over ‘Wie is de Mol’

Tien weken lang voeren de kandidaten spectaculaire, intrigerende en soms angstaanjagende opdrachten uit om de pot te spekken. In het programma waarin niets is wat het lijkt, moeten de kandidaten inventief en volhardend zijn, lef hebben en samenwerken, maar altijd met de belangrijkste vraag in het achterhoofd: wie is te vertrouwen en wie niet? De jacht op de Mol is geopend!

TitelWie is de Mol?
Jaar1999-
SoortSerie
Duur24 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelprogramma
PresentatorRik van de Westelaken
KandidatenTooske Ragas, Rian Gerritsen, Kees van der Spek, Babs Schutte, Jip van den Toorn, Jeroen Spitzenberger, Fons Hendriks, Justin Mooijer, Anna Gimbrère, Rosario Mussendijk

Synopsis: AVROTROS

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.