‘Special Forces VIPS’ keert vandaag terug op tv

Het is alweer een tijd geleden sinds het laatste seizoen van Special Forces VIPS op tv verscheen. In het programma volgen bekende en onbekende Nederlanders een loodzware training van de special forces. Goed nieuws, want in vanaf vandaag gaan er wederom twaalf BN’ers de uitdaging aan. Onder leiding van de staf zullen zij in een nieuw seizoen verschillende opdrachten moeten doorstaan. De eerste aflevering is tevens te zien op tv en NLZIET, waarna de rest van het seizoen exclusief op Videoland verschijnt.

Afzien tijdens ‘Special Forces VIPS’

Dit jaar is het tijd voor het 4e seizoen van Special Forces VIPS. Het eerste seizoen verscheen in 2021 op tv en telde in totaal zes afleveringen. Hierna volgden nog twee seizoenen. Het concept is al die tijd hetzelfde gebleven: een aantal BN’ers volgt een van de zwaarste militaire trainingen die er is. Onder leiding van de staf worden zij tot het uiterste gedreven. Vorig seizoen was er echter een twist. Naast zeven bekende Nederlanders, volgden ook zeven onbekende kandidaten de training.

Datum van het nieuwe seizoen

Hoewel er vorig jaar nog onbekende Nederlanders meededen, bestaat het nieuwe seizoen weer uit alleen maar BN’ers. In totaal gaan twaalf deelnemers de strijd met zichzelf aan. De eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen verschijnt op zondag 28 januari 2024 om 22:20 uur op RTL 4. Wie overwint zichzelf en durft tot het uiterste te gaan? En voor wie blijkt het toch te zwaar?

‘Special Forces VIPS’ alleen op Videoland

De eerste aflevering verschijnt dus op 28 januari op tv. De rest van het seizoen wordt echter niet op RTL 4 uitgezonden, maar is exclusief te zien op Videoland. Op deze streamingdienst zal iedere week een aflevering online komen. Goed nieuws, want op zondag 28 januari staan hier direct de eerste twee afleveringen online.

De vorige twee seizoenen bestonden beiden uit acht afleveringen. Mocht het net als vorige keer weer uit acht afleveringen bestaan, dan ziet het uitzendschema er als volgt uit. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

AfleveringWeekdagDatum (tv en NLZIET)Datum (Videoland)
1Zondag28 januari 28 januari
2Zondag28 januari
3Zondag4 februari
4Zondag11 februari
5Zondag18 februari
6Zondag25 februari
7Zondag3 maart
8Zondag10 maart

Meer informatie over de serie

Bekende en onbekende Nederlanders worden gedwongen hun grenzen mijlenver te verleggen. Ze doen mee aan de zwaarste training van Nederland en geven de controle compleet uit handen. Hun lot wordt bepaald door voormalige Special Forces Operators. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf?

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021-
TaalNederlands
Duur4 seizoenen
CategorieReality
KandidatenDemi de Boer, Thijs Boermans, Edith Bosch, Kim Feenstra, Olcay Gulsen, Merlijn Kamerling, Ayoub Louihrani, London Loy, Bizzey, Harrie Snijders, Maria Tailor, Demy de Zeeuw
StafErik Wegewijs, Bas Kremer, Mitchell Ossebaar, Nikki Koppedraaijer

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.