Wanneer start het nieuwe seizoen van ‘Heel Holland Bakt’?

Op zondag 17 maart kwam het elfde seizoen van Heel Holland Bakt helaas tot een einde en werd de Beste Thuisbakker van Nederlander gekozen. Daarna moeten we het programma weer een tijdje missen. Veel kijkers vragen zich direct af: wanneer start het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt? Wij zochten het uit.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wanneer komt ‘Heel Holland Bakt’ weer op tv?

Heel Holland Bakt verscheen de eerste seizoenen steevast in de nazomer, maar de startdatum verschoof na seizoen 6 naar de winter. Tegenwoordig is de serie vaak in het voorjaar te zien. Dit betekent dat we waarschijnlijk in het najaar van 2024 óf het voorjaar van 2025 nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Wanneer de eerste aflevering precies op het programma staat, is helaas nog niet bekend. We werken deze pagina bij zodra we meer weten.

Ook leuk: dit najaar staat er een special op het programma waarin het voor één keer BN’ers zijn die de tent in duiken. Vier nog bekend te maken kandidaten gaan de strijd met elkaar aan. Meer details over de kerstspecial zijn er nog niet, maar je kunt deze aflevering(en) rond de kerst verwachten.

📺 Altijd alles weten over de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Kun je je nog opgeven voor het nieuwe seizoen?

Als je ook dol op bakken bent en altijd al een keer in de tent hebt willen staan, dan kun je je nú opgeven voor het twaalfde seizoen. Via de website van HHB is het tot 30 maart 2024 mogelijk om je gegevens achter te laten en wie weet word jij volgend jaar dan wel een keer meesterbakker.

Meer informatie over ‘Heel Holland Bakt’

Tien kandidaten strijden in Heel Holland Bakt om de titel ‘Beste Thuisbakker van Nederland’. Deze tien getalenteerde bakkers maken iedere uitzending hun beste bakcreaties onder het toeziend oog van de kritische jury, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

TitelHeel Holland Bakt
Jaar2013-
SoortSerie
Duur11 seizoenen
TaalNederlands
CategorieTv-competitie
PresentatorenAndré van Duin
JuryJanny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.