Wanneer komt Midnight Mass seizoen 2 op Netflix?

Bij Netflix is de nieuwe serie Midnight Mass een groot succes. Hierin komt een charismatische jonge priester aan in een troosteloos stadje, maar brengt hij grote wonderen, mysteries en een nieuwe religieuze passie met zich mee. Benieuwd of er ook een vervolgseizoen zal komen? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Midnight Mass seizoen 2 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Midnight Mass seizoen 2 op Netflix Nederland?

Netflix beantwoordt de vraag of een serie verlengd wordt met een vervolgseizoen meestal enkele maanden na de lancering. Vaak wordt dit antwoord gebaseerd op een afweging tussen de productiekosten en de kijkcijfers. Op dit moment kunnen we dus helaas nog niet zeggen of er wel of niet een tweede seizoen van Midnight Mass komt, want dat is door de streamingdienst nog niet ontkend of bevestigd.

Wel is de serie uitgebracht als ‘limited series’, wat betekent dat er niet per se een tweede seizoen op het oog was. De tijd zal het leren, want momenteel kunnen we hier nog niets met zekerheid over seggen

→ Vergelijkbare series met Midnight Mass vind je hier 🍿

Waar gaat het verhaal van Midnight Mass over?

Van The Haunting of Hill House bedenker Mike Flanagan, vertelt Midnight Mass het verhaal van een kleine, geïsoleerde eilandgemeenschap waarvan de bestaande verdeeldheid wordt versterkt door de terugkeer van een in ongenade gevallen jongeman (Zach Gilford) en de komst van een charismatische priester (Hamish Linklater). Wanneer de verschijning van Father Paul op Crockett Island samenvalt met onverklaarbare en schijnbaar wonderbaarlijke gebeurtenissen, krijgt een hernieuwde religieuze vurigheid vat op de gemeenschap – maar hebben deze wonderen een prijs?

SoortSerie
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 seizoen van 7 afleveringen
CategorieDrama, Horror, Mystery
RegisseurMike Flanagan
CastAlex Essoe, Zach Gilford, Hamish Linklater, Kate Siegel, Annabeth Gish, Michael Trucco, Samantha Sloyan, Henry Thomas, Rahul Abburi
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Midnight Mass seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een derde deel van Midnight Mass zal volgen, omdat ook de komst van seizoen 2 nog niet bevestigd is. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Midnight Mass seizoen 2?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van een mogelijk vervolgseizoen van Midnight Mass, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de serie om alvast in de stemming te komen.


Synopsis: Netflix