Wanneer komt ‘Mayor of Kingstown’ seizoen 3 op SkyShowtime?

Op 30 januari 2023 ging het tweede seizoen van Mayor of Kingstown van start op SkyShowtime. Jeremy Renner kruipt hierin weer in de huid van Mike McLusky. Veel mensen vragen zich af of er na deze afleveringen nog een vervolg komt. En wanneer komt Mayor of Kingstown seizoen 3 op SkyShowtime? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe hebben.

Komt er een ‘Mayor of Kingstown’ seizoen 3?

Hoewel een derde seizoen van Mayor of Kingstown nog niet officieel bevestigd is, heeft co-creator Hugh Dillon wel laten weten dat er grootse plannen zijn voor de toekomst van de serie. Zo heeft hij in een interview met Deadline verteld dat er ideeën voor meerdere vervolgseizoenen zijn én dat ze daar misschien nog dit jaar mee gaan beginnen.

🗣️ “Taylor [Sheridan, regisseur, red.] en ik hebben verschillende ideeën voor verschillende seizoenen. Als alles volgens plan gaat met Paramount+ denk ik dat we in augustus, september of misschien in de zomer gaan beginnen met de pre-productie.”
– Executive producer Georgia Pritchett

In een interview met ComicBook laat hij weten dat hij samen met Taylor Sheridan (ook maker van Yellowstone) al tien jaar aan Mayor of Kingstown werkt. “Dus ja, we hebben grote toekomstplannen voor Mayor.” Dat belooft veel goeds! Wat het ernstige ongeluk dat hoofdrolspeler Jeremy Renner op nieuwsjaardag had, waarbij hij overreden werd door zijn sneeuwschuiver, gaat doen voor het vervolg van de serie is nog niet bekend.

Wanneer komt ‘Mayor of Kingstown’ seizoen 3 op SkyShowtime?

Het is nog niet bekend óf er daadwerkelijk een derde seizoen komt, al lijkt de kans dus wel groot, en zo ja, wanneer de serie dan terugkeert naar SkyShowtime. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst ons meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand.

Waar gaat het verhaal van ‘Mayor of Kingstown’ over?

Mike McLusky is de onofficiële burgemeester van Kingstown. In de stad waar de enige bloeiende bedrijven de gevangenissen zijn, vecht hij samen met zijn broer Mitch tegen wanorde en ongerechtigheid.

TitelMayor of Kingstown
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Thriller
IMDb8,2 uit 27.000 stemmen
RegisseurHugh Dillon, Taylor Sheridan
CastJeremy Renner, Dianne Wiest, Kyle Chandler
Mayor Of Kingstown Season 2 | Streaming 30 January | SkyShowtime

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie Mayor of Kingstown online kijken?

    Mayor of Kingstown is een Original van Paramount+ en daarom in Nederland te zien op SkyShowtime. We verwachten de serie niet op andere videodiensten als Netflix, HBO Max of Amazon Prime Video te kunnen zien.

  • Wanneer komt seizoen 3 van Mayor of Kingstown op SkyShowtime?

    Op dit moment is het nog niet bekend of er een derde seizoen van Mayor of Kingstown komt en zo ja, wanneer het op SkyShowtime verschijnt. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.