Wanneer komt ‘Mayans M.C.’ seizoen 5 op Disney+?

De Sons of Anarchy-spin-off Mayans M.C. is al minstens net zo populair als de originele serie. Afgelopen juli verscheen het vierde seizoen in Nederland op Disney+ en nu kijken we met zijn allen enorm uit naar nieuwe afleveringen. Maar komen die er nog wel of is de serie al geëindigd? Oftewel: komt er een Mayans M.C. seizoen 5 op Disney+ in Nederland? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Mayans M.C.’ seizoen 5?

Goed nieuws: er komt nog een vijfde seizoen van Mayans M.C. aan. Dit is afgelopen juli bekendgemaakt op het jaarlijkse Comic-Con in San Diego. Het vierde seizoen was op dat moment nét afgelopen, maar toen wisten we dus al dat de serie nog even door mocht. Er is wel één kleine kanttekening en dat is dat er na het vijfde seizoen geen nieuwe afleveringen meer verschijnen. Op een zesde seizoen hoeven we dus niet te rekenen.

Tijdens het evenement werd ook bekendgemaakt dat de producer van de serie, Elgin James, een meerjarencontract bij 20th Television aangeboden heeft gekregen. In de toekomst kunnen we dus meer series van zijn hand verwachten. Leuk!

Wanneer komt ‘Mayans M.C.’ seizoen 5 op Disney+ in Nederland?

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer Mayans M.C. seizoen 5 verschijnt, al heeft FX wel laten weten dat het nog in 2023 zover zal zijn. In Nederland komt de serie naar alle waarschijnlijkheid weer naar Disney+, maar hier moeten we er wel iets langer op wachten, net zoals we met de vorige seizoenen zagen.

Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons een meer informatie geeft of een officiële releasedatum met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Mayans M.C.’ over?

Mayans M.C. volgt het leven van Ezekiel ‘EZ’ Reyes, een nieuw lid van Mayans M.C. aan de grens tussen Californië en Mexico. Ooit was hij een talentvolle jongen met de Amerikaanse droom binnen handbereik. EZ en zijn broer Angel worden hechter dan ooit nadat ze de waarheid achter de moord op hun moeder ontdekken. EZ wordt gedwongen om een nieuw leven op te bouwen in zijn kleine stad, maar zijn behoefte aan wraak drijft hem naar een leven dat hij nooit voor ogen had. Ondertussen worstelt hun vader Felipe met de keuzes die hij en zijn zoons hebben gemaakt.

TitelMayans M.C.
Jaar2018-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
IMDb7,5 uit 20.000 stemmen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
RegisseurElgin James, Kurt Sutter
CastJD Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Richard Cabral

Veelgestelde vragen


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.