Wanneer is ‘Maud & Babs’ seizoen 2 te zien?

De Nederlandse serie Maud & Babs was voor het eerst te zien in 2021 en werd in 2023 herhaald op NPO 1. Beide keren werden de acht afleveringen massaal bekeken. Maar wist je al dat er ook een tweede seizoen gemaakt gaat worden? Omroep MAX heeft aangekondigd dat Maud en Babs binnenkort terug zullen keren voor splinternieuwe afleveringen. Dan rest alleen nog de vraag: wanneer komt Maud & Babs seizoen 2 op tv? In dit artikel vertellen we je alles wat we erover weten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Alles over ‘Maud & Babs’ seizoen 2

In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over Maud & Babs seizoen 2, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Maud & Babs seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Maud & Babs’ seizoen 2?

Het tweede seizoen is al in de maak en daarom kunnen we volmondig ‘ja’ zeggen op deze vraag. Maud en haar moeder Babs, vertolkt door Rifka Lodeizen en Loes Luca, zullen zeker nog een keer te zien zijn.

We weten ook al het een en ander over het tweede seizoen. Zo heeft Omroep MAX de synopsis gedeeld en hieruit blijkt dat Maud het niet meer verantwoord vindt om Babs alleen te laten wonen. Als oplossing plaatst ze een mantelzorgwoning in haar tuin. Maar met haar toch al zo drukke leven zorgt dit voor extra stress. Ook goed om te weten: de rol van Mauds zus Juliette wordt overgenomen door Georgina Verbaan. Eerder was het Kim van Kooten die die rol vertolkte.

Dé nieuwe MAX-dramaserie | MAUD & BABS

Wanneer komt seizoen 2 van ‘Maud & Babs’ op tv?

We weten dus wel al dát er een er een Maud & Babs seizoen 2 zal komen en daarnaast is het ook duidelijk wanneer we er ongeveer naar kunnen kijken: in het najaar van 2023. Een exacte releasedatum is er echter nog niet. Uiteraard delen we de laatste nieuwtjes met je op onze website en deze pagina en blijf je zo altijd up-to-date.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? ➝ Houd vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Waar gaat het verhaal van ‘Maud & Babs’ over?

Een licht humoristische serie over een familie die onder hoge druk komt te staan vanwege toenemende mantelzorg.

TitelMaud & Babs
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama, Komedie
CastNadja Hüpscher, Rifka Lodeizen, Loes Luca, Peter Paul, Kim van Kooten, Georgina Verbaan

Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.