Wanneer komt ‘The Marvels’ op Disney+?

In 2023 was het eindelijk tijd voor het vervolg op Captain Marvel, The Marvels. Misschien wil je deze film op het witte doek bewonderen of misschien wil je wachten totdat je hem vanuit huis kunt kijken, maar dan is het wel belangrijk om te weten wanneer dat kan. Of met andere woorden: wanneer komt The Marvels op Disney+? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt ‘The Marvels’ naar Disney+?

Met The Marvels was het tijd voor een nieuwe film over Captain Marvel. Omdat deze film uiteraard gemaakt werd door de Marvel Studios, is het nu al duidelijk dat hij in de toekomst naar Disney+ zal komen. Sterker nog, op dit moment staat de filmpagina van The Marvels al live.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Wanneer komt ‘The Marvels’ op Disney+?

Eerder hield Disney gemiddeld 49 dagen aan voordat zij bioscoopfilms online aanboden, wat voor The Marvels had moeten duiden op een streamingrelease op 27 december 2023 (de film verscheen namelijk op 8 november 2023 op het witte doek). Echter is de film op die datum niet verschenen.

Sowieso verlengt de streamingdienst de periode tussen de twee releases steeds vaker. Zo verscheen Guardians of the Galaxy Vol. 3 op 3 mei 2023 op het grote scherm en kon je hem pas 91 dagen later, op 2 augustus, streamen. Voor The Marvels werden het uiteindelijk ook 91 dagen: de film verschijnt hierdoor op woensdag 7 februari 2024 online. Je kunt hem ook nu al bij Pathé Thuis kopen.

→ Geen zin om te wachten? Bekijk The Marvels direct bij Pathé Thuis 🤩

Meer informatie over de film

Marvel Studios’ The Marvels heeft Carol Danvers (aka Captain Marvel) wraak genomen op de Supreme Intalligence en haar identiteit teruggevorderd van de tirannieke Kree. Door onvoorziene omstandigheden moet Carol de last dragen van een gedestabiliseerd universum. Wanneer haar taken haar naar een merkwaardig wormgat sturen dat gelinkt is aan een Kree-revolutionair, raken haar krachten verstrengeld met die van Jersey City-superfan Kamala Khan (Ms. Marvel) en Carols nichtje Captain Monica Rambeau, die momenteel werkzaam is als S.A.B.E.R. astronaut. Dit onwaarschijnlijke trio moet leren samenwerken om het universum te redden als ‘The Marvels’.

TitelThe Marvels
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurNia DaCosta
CastBrie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.