Wanneer komt ‘Manifest’ seizoen 4B op Netflix?

Het drama rondom het cancellen van de hitserie Manifest is enorm geweest. Kwam er nou wel of niet een vierde seizoen bij NBC? Redt Netflix de serie? Veel vragen over de serie over Montego Air vlucht 828 werden op ‘828 Day’ (28 augustus) gelukkig beantwoord en sinds 4 november 2022 is seizoen 4A eindelijk te zien. Maar wanneer komen de overige afleveringen? Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Manifest seizoen 4B op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Manifest over?

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

TitelManifest
Jaar2018–
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Mysterie, Sci-fi
IMDb7,1 uit 51.000 stemmen
MakersJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor
KijkenBekijk direct op Netflix

Wanneer komt Manifest seizoen 4B op Netflix in Nederland?

Manifest is een serie van de Amerikaanse zender NBC. Het verhaal van de serie is bijzonder te noemen: de zender besloot namelijk om het na het derde seizoen te cancelen, Netflix vond dit geen goed idee en kocht toen de rechten van de scifi-mysterieserie op. Zij zijn nu dan ook verantwoordelijk voor de productie van het vierde en laatste seizoen, dat maar liefst 20 afleveringen telt.

Seizoen 4A is sinds vrijdag 4 november 2022 te zien. Dit zijn de eerste tien afleveringen, wat betekent dat de afleveringen 11-20 nog op het programma staan. Sinds kort is ook eindelijk bekend wanneer het zover is en we de laatste tien afleveringen kunnen verwachten: op vrijdag 2 juni 2023. Een fantheorie voorspelde eerder al dat de serie op deze datum zou terugkeren, omdat dit de zogenaamde “Death Date” is.

Komt er een Manifest seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Het vierde seizoen van Manifest zal ook het laatste seizoen. Netflix brengt de show namelijk voor één enkel slotseizoen terug. Helaas zal er dus geen S5 volgen.

Welke teaser of trailer is er van Manifest seizoen 4?

De eerste beelden van Manifest seizoen 4 zijn inmiddels al te zien. Netflix heeft ook al een eerste teaser trailer met ons gedeeld, die je hieronder bekijkt.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix