Wanneer komt ‘Manifest’ seizoen 4 op Netflix?

De drama rondom het cancellen van de hitserie Manifest is enorm geweest. Kwam er nou wel of niet een vierde seizoen bij NBC? Redt Netflix de serie? Veel vragen over de serie over Montego Air vlucht 828 werden op ‘828 Day’ (28 augustus) gelukkig beantwoord. Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Manifest seizoen 4 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Manifest over?

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

TitelManifest
Jaar2018–
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Mysterie, Sci-fi
IMDb7,1 uit 51.000 stemmen
MakersJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor
KijkenBekijk direct op Netflix

Wanneer komt Manifest seizoen 4 op Netflix in Nederland?

Na maanden van onzekerheid is het hoge woord er inmiddels eindelijk uit: Manifest krijgt een vierde en laatste seizoen van Netflix! In een tweet van de streaminggigant werd het nieuwsop ‘828 Day’ (28 augustus) bekendgemaakt: “We konden een dag zo belangrijk als vandaag niet ongevierd laten. Manifest zal officieel terugkeren voor een superlang vierde en laatste seizoen, alleen bij Netflix!” Dit seizoen zal maar liefst 20 afleveringen tellen.

Wanneer Netflix een serie “redt” na het cancellen door een andere televisiemaatschappij, dan wordt het een Netflix Original. Deze series worden doorgaans wereldwijd op de streamingdienst uitgebracht, net als bij Lucifer het geval was. Seizoen 1-2 verschenen dan ook begin dit jaar online, waarna seizoen 3 in augustus volgde. De maker van de serie heeft verder laten weten dat hij hoorde dat het slotseizoen in november aan het Netflix aanbod toegevoegd gaat worden.

Komt er een Manifest seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Het vierde seizoen van Manifest zal ook het laatste seizoen. Netflix brengt de show namelijk voor één enkel slotseizoen terug. Helaas zal er dus geen S5 volgen.

Welke teaser of trailer is er van Manifest seizoen 4?

De eerste beelden van Manifest seizoen 4 zijn inmiddels al te zien. Netflix heeft al een eerste trailer met ons gedeeld, die je hieronder bekijkt.

Manifest Season 4 | Geeked Week Sneak Peek | Netflix

Veelgestelde vragen

  • Wanneer komt Manifest seizoen 4 op Netflix in Nederland?

    Momenteel is de verwachting dat Manifest seizoen 4 vanaf november 2022 in Nederland te zien zal zijn. Zodra meer nieuws over een exacte releasedatum bekend is, zal je het als eerste via je mail te weten komen.

  • Waar kun je de serie Manifest online kijken?

    In Nederland zijn de eerste drie seizoenen van Manifest allemaal op Netflix te bekijken. Andere streamingdiensten hebben de serie niet in het aanbod in NL opgenomen.


Synopsis: Netflix