Wanneer komt ‘Maestro in Blue’ seizoen 3 op Netflix?

Inmiddels zijn er twee seizoenen van Maestro in Blue op Netflix verschenen, maar is het daarmee gedaan of komt er meer? Oftewel: komt er een Maestro in Blue seizoen 3? En wanneer dan? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Komt er een ‘Maestro in Blue’ seizoen 3?

Heb je de eerste twee seizoenen van de serie helemaal gebinged en ben je benieuwd naar meer? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de Griekse serie krijgt een vervolg. Ook een derde seizoen staat namelijk op de planning.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Wanneer komt seizoen 3 van ‘Maestro in Blue’ op Netflix?

Op dit moment weten we wel dát er in de toekomst een Maestro in Blue seizoen 3 verschijnt. Wanneer we ernaar kunnen kijken, is echter nog niet bekend. Het wordt ergens in de herfst, dus we verwachten dat het in september, oktober of november zover is. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt en we de precieze releasedatum weten.

Verhaal en trailer van de serie

Een musicus gaat naar een prachtig eiland om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld.


Synopsis: Netflix
Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.