Seizoen 6 van Lucifer krijgt release datum van Netflix: 10 september 2021

De gigantisch populaire Netflix-serie Lucifer komt tot een einde! Na 6 seizoenen is het binnenkort gedaan met de serie. Maar eerst wacht er nog een waanzinnig spektakelstuk op ons. Benieuwd naar de release datum? Slechts 3.5 maand na de lancering van de vorige afleveringen zal seizoen 6 van Lucifer op Netflix verschijnen. Dat heeft de streamingdienst bekendgemaakt.

Zesde seizoen van Lucifer komt op 10 september 2021 naar Netflix

Op 25 juli kwam Netflix met het verlossende woord… Nog geen 3.5 maand na de lancering van het tweede deel van seizoen 5, zullen de laatste afleveringen op de streamingdienst verschijnen. Netflix heeft via een Twitter-bericht bekendgemaakt dat het zesde seizoen van Lucifer vanaf 10 september 2021 op de streamingdienst te zien zal zijn!

Er komt geen S7, want seizoen 6 is het slotstuk van Lucifer op Netflix

Na zes seizoenen is het dan toch wel echt een keer klaar met deze duivelse serie. Er zal geen seizoen 7 van Lucifer volgen, heeft Netflix laten weten. In de onderstaande video, die een jaar geleden op het Facebook-account van het video on demand-platform verscheen, liet Netflix weten: “Vooruit dan, ook wij kunnen Lucifer niet weerstaan. Er komt een seizoen 6! Het aller aller aller aller aller ALLERLAATSTE seizoen is binnenkort te zien op Netflix. 🔥”

Verhaal, details en trailer van de serie

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht.

Titel: Lucifer
Soort: Serie
Jaar: 2015
Seizoenen: 6 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Fantasy
Maker: Tom Kapinos
Cast: Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro
IMDb: 8.1 uit 248.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com