Wanneer komt ‘LOL: Last One Laughing NL’ seizoen 2 op Amazon Prime Video?

Verboden te lachen! De nieuwe comedyshow waarin tien Nederlandse cabaretiers opgesloten worden in een ruimte en zes uur lang niet mogen grinniken, grijnzen of schaterlachen is een grandioos succes. Veel mensen vragen zich daarom ook af of en wanneer er een vervolg komt. In dit artikel beantwoorden wij de vraag: wanneer komt LOL: Last One Laughing seizoen 2 op Amazon Prime Video?

Komt er een ‘LOL: Last One Laughing’ seizoen 2?

Op dit moment is het nog niet bekend of er een tweede seizoen gaat komen van LOL: Last One Laughing NL. Wel weten we dat het format in andere landen ook erg in de smaak viel en dat daar vaak meerdere seizoenen gemaakt zijn. Zo zijn er van de Duitse variant drie seizoenen en van de Mexicaanse variant maar liefst vier. In ieder seizoen verschijnen nieuwe comedians om de strijd om de lach aan te gaan.

Last One Laughing Nederland | Officiële Trailer | Prime Video NL

Wanneer komt ‘LOL: Last One Laughing’ seizoen 2 op Amazon Prime Video?

Het is dus nog niet bekend óf er een tweede seizoen komt en zo ja, wanneer we er dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons een meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand.

Waar gaat het verhaal van ‘LOL: Last One Laughing’ over?

Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren LOL: Last One Laughing Nederland. Tien talenten (Tineke Schouten, Ruben van der Meer, Alex Ploeg, Roué Verveer, Rayen Panday, Henry van Loon, Soundos El Amhadi, Stefano Keizers, Nienke Plas en Bas Hoeflaak) zitten zes lachloze uren vast. Wie zal niet lachen? De prijs: 50.000 euro voor het goede doel.

TitelLOL: Last One Laughing Nederland
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieCabaret
PresentatorenPhilippe Geubels, Jeroom Snelders
CabaretiersTineke Schouten, Ruben van der Meer, Alex Ploeg, Roué Verveer, Rayen Panday, Henry van Loon, Soundos El Amhadi, Stefano Keizers, Nienke Plas, Bas Hoeflaak

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie LOL: Last One Laughing NL online kijken?

    LOL: Last One Laughing is op dit moment alleen op Amazon Prime Video te zien, aangezien het een Original van de streamingdienst is. We verwachten de serie daarom in de toekomst ook niet op andere videodiensten als Netflix, Videoland en Disney+.

  • Wanneer komt seizoen 2 van LOL: Last One Laughing op Amazon Prime Video?

    Op dit moment is het nog niet bekend of er een tweede seizoen van LOL: Last One Laughing NL gemaakt wordt en wanneer het dan verwacht zou worden. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.