Uitzendschema: wanneer komt elke nieuwe aflevering van ‘LOL: Last One Laughing NL’?

Verboden te lachen! De nieuwe comedyshow waarin tien Nederlandse cabaretiers opgesloten worden in een ruimte en zes uur lang niet mogen grinniken, grijnzen of schaterlachen is een grandioos succes. Veel mensen vragen zich daarom ook af wanneer de nieuwste aflevering online komt op Amazon Prime Video. Wij helpen je een handje.

Alles over ‘LOL: Last One Laughing’ seizoen 2

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen van LOL: Last One Laughing NL, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Lancering van Last One Laughing seizoen 2 op Amazon Prime Video
📅 Wanneer verschijnt elke aflevering van seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Lancering van Last One Laughing seizoen 2 op Amazon Prime Video

Goed nieuws: een tijdje terug heeft Amazon Prime Video bekendgemaakt dat er een tweede seizoen komt van LOL: Last One Laughing NL. Dit deden ze door middel van onderstaand Twitter-bericht. De snelle verlenging was geen verrassing, zeker na het viraal gaan van het Fluitlied. Ook weten we dat het format in andere landen erg in de smaak viel en dat daar vaak meerdere seizoenen gemaakt zijn. Zo zijn er van de Duitse variant drie seizoenen en van de Mexicaanse variant maar liefst vier.

In ieder seizoen verschijnen nieuwe comedians om de strijd om de lach aan te gaan. We gaan in de nieuwe afleveringen Anniek Pheifer, Arjan Ederveen, Bram Krikke, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Nabil Aoulad Ayad, Rayen Panday, Rick Paul van Mulligen, Ruben van der Meer en Soumaya Ahouaoui terugzien. Uit het vorige seizoen doen ook Henry van Loon en Bas Hoeflaak een gastoptreden.

Wanneer komt elke nieuwe aflevering van ‘LOL: Last One Laughing’ seizoen 2 op Amazon Prime Video?

Het nieuwe seizoen stond op de planning voor 27 december 2023. Op die dag zijn de eerste twee afleveringen te zien op Amazon Prime Prime Video. De volgende twee afleveringen volgden op woensdag 3 januari 2024, waarna de laatste twee te zijn zullen zijn vanaf woensdag 10 januari 2024.

AfleveringWeekdagDatum
1 ✅Woensdag27 december 2023
2 ✅Woensdag27 december 2023
3 ✅Woensdag3 januari 2023
4 ✅Woensdag3 januari 2023
5Woensdag10 januari 2023
6Woensdag10 januari 2023

Waar gaat ‘LOL: Last One Laughing’ over?

Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren LOL: Last One Laughing Nederland. Tien talenten zitten zes lachloze uren vast. Wie zal niet lachen? De prijs: 50.000 euro voor het goede doel.

TitelLOL: Last One Laughing Nederland
Jaar2023
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieCabaret
PresentatorenPhilippe Geubels, Jeroom Snelders
CabaretiersSeizoen 1: Tineke Schouten, Ruben van der Meer, Alex Ploeg, Roué Verveer, Rayen Panday, Henry van Loon, Soundos El Amhadi, Stefano Keizers, Nienke Plas, Bas Hoeflaak
Seizoen 2: Arjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Soumaya Ahouaoui, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke, Anniek Pheifer, Ruben van der Meer, Rayen Panday

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.